15 gadus veca ukraiņu meitene iemīlējusies beduīnā un devusies uz Ēģipti. Kāds viņai liktenis ir šobrīd

Uz dzīvi jaunieši apmetās mājā nomaļā vietā, netālu no tuksneša sākuma. Pēc Tatjanas teiktā, dzīvot tur nebija ērti. Gar sienām skrēja ķirzakas, nespējot izbēgt no odiem. Istabās reti lija lietus, bet vējainā laikā māju bieži klāja smiltis.

Bija ļoti grūti atrast piena produktus, man bija jābrauc uz otru pilsētas galu pēc tiem. Tomēr Tatjana cerēja, ka viņas vīrs darīs visu iespējamo, lai ģimenei būtu ērti dzīvot.

Ģimene izturēja laika pārbaudi

LASI VĒL: Viņai piedzima bērns 60 gadu vecumā. Kādu likteni šobrīd piemeklēja māti un meitu

Laulātie ir kopā 15 gadus. Viņi ir četru dēlu laimīgie vecāki. Karstajā sezonā ģimene dodas uz Kijevu uz visu vasaru. Kad bērni dodas uz skolu, ģimene pārceļas uz Ēģipti.

No vienas puses, Tatjana nav apmierināta ar izglītības sistēmu. Ļoti saspringts grafiks neļauj bērniem apgūt loģisko domāšanu. No otras puses, bērni mācās runāt četrās valodās. Nodarbības notiek angļu un arābu valodā, bet franču un vācu valoda tiek mācīta kā svešvalodas.

Sieviete nav pilnībā apmierināta ar medicīnas līmeni. Viņasprāt, labāk, nevienam nekad neslimot. Viņa dzemdēja bērnus Kijevā, un viņas vīrs braucis un piedalījās dzemdībās.

Tatjana ir apmierināta ar savu vīru, viņa jūtas droši ar viņu. Abi nodarbojas ar biznesu, Tatjana audzina bērnus. Sievietei ir grūti dzīvot Ēģiptē, nekur neaizbraucot. Tāpēc viņi bieži dodas uz Kijevu, ceļo uz citām valstīm.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment