16. septembra dienas horoskops – piecelies un dari!

AUNS Laba diena attiecību veidošanai un nostiprināšanai. Iespējama romantiska iemīlēšanās – tikai nevajag tik bieži liegt sev šo prieku.

VĒRSIS Laba diena ģimeniskām lietām – saviesīgiem pasākumiem. Bērnu klātbūtne pamatīgi uzlabos tavu garastāvokli.

DVĪŅI Ideāls laiks, lai mācītos un paplašinātu savu zināšanu apvāršņus. Kāds izrādīs tev lielu uzmanību – izdomā, vai pakļauties tam.

VĒZIS Šodiena vienkārši izdosies – lietas, par kurām satraucies, izrādīsies pavisam vienkāršas un veiksmīgas. Fokusējies uz saviem talantiem – tā būs vieglāk.

LAUVA Tavs dabiskais šarms palīdzēs vieglāk tikt ar visu galā. Nav nekas slikts, ja liksi to lietā. Pievērsies kārtīgi lietu estētiskajai pusei.

JAUNAVA Biznesa lietas sāks kļūt steidzamākas. Mazliet sāksi nožēlot nesen pieņemto lēmumu, bet viss taču iet tikai uz labo pusi, ne?

SVARI Nav labākas dienas par šo – tev jāiesaistās sociālās aktivitātēs – tas tev nesīs labas lietas. Jo neparedzamāka būs tava diena, jo labāk.

SKORPIONS Viegli šodien dabūt to, ko vēlies. Pat nenāksies ļoti piepūlēties, lai īstenotu savas vēlmes. Vari to droši izmantot savā labā.

STRĒLNIEKS Viegli īstenot savas radošās izpausmes – uz tām nevajag pievērt acis. Jo vairāk centīsies, jo lielākus laurus plūksi.

MEŽĀZIS Šodien ir diena, kad uzņemies risku, nedomājot par negatīvajām sekām. Domas koncentrēsies uz intīmo dzīvi – lai nu tas tā būtu.

ŪDENSVĪRS Smelies labo garastāvokli no apkārtējiem cilvēkiem. Būs grūti saglabāt pozitīvismu, bet tas ir iespējams – atliek tikai censties.

ZIVIS Rutīnisks darbs sagādās prieku. Mazas izmaiņas ir jāveic ikdienas dzīvē – tas palīdzēs tev nostāties uz pareizā ceļa. Beidzot.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment