16 sliktākie randiņi, kādus pieredzējušas sievietes. Izlasi un nekad nedari tā!

1.Mans sliktākais randiņš bija, kad puisis aizveda mani vakariņās uz Makdonaldu, pasūtīja ēdienu 30 dolāru vērtībā un lūdza man samaksāt rēķinu.

2. Otrais randiņš un viņš vairākas reizes lūdza man parādīt krūtis. Kas noticis ar vecmodīgajiem mīlniekiem?

3. Viņš visu laiku bija saīdzis un negatīvs, un pēc tam uzrakstīja man, kad es paspēlēšos ar viņa mantību.

4. Viņš pusi no randiņa pavadīja, sēžot Tinder aplikācijā.

5. Pusis mani uzaicināja uz dzērieniem un vakariņām. Pēc tam viņš pieprasīja, lai eju viņam līdzi uz mājām. Ugh. Es izsaucu taksi un aizbraucu.

6. Viņš smirdēja, mēģināja atstāt viesmīlim tikai 50 centu dzeramnaudu, atzinās, ka pagātnē sitis sievietes, un viņa degunā visu laiku bija milzīgs puņķis.

7. Es ļāvu viņam palikt pa nakti. Viņš negāja prom, kad teica, ka ies. Man nācās ļaut viņam paošņāt manas kājas, lai piedabūtu viņu iet prom.

8. Es biju uz randiņu ar puisi, kurš runāja, kamēr viņa mutē bija ēdiens. Tad viņš atbildēja uz savas mātes telefona zvanu un runāja ar viņu 30 minūtes, kamēr viņa mutē joprojām bija ēdiens.

9. Viņš visu laiku skatījās telefonā un vakariņu laikā kasīja olas.

10. Viņš centās mani piespiest publiski nodarboties ar seksu.

11. Viņš nokavēja, un vēlāk nometa mazas meitenītes pokornu un vainoja tajā mani.

12. Viņš visu laiku skaļi laist gāzi, un tad pasūtīja frī un vistu, it kā tas palīdzētu.

13. Pēc otrā randiņa viņš piedāvāja sākt dzīvot kopā, dodies atvaļinājumā un tad izsekoja mani pēc tam, kad es atvadījos.

14. Es biju uz lielisku randiņu ar apburošu puisi. Pēc tam mēs devāmies pie viņa, lai nodarbotos ar seksu. Tad pārnāca viņa draudzene.

15. Uzradās viņa bijusī draudzene kopā ar savu jauno puisi. Viņš nerunāja ar mani, un visu laiku skatījās uz viņu. Es gandrīz sāku raudāt.

16. Mēs pat nebijām izdzēruši vienu glāzi, kad viņš jau bija pieminējis manas krūtis 5 reizes, pat pēc tam, kad lūdzu viņu pārtraukt. Es gribēju aiziet uz tualeti un nekad neatgriezties.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Antra</cite>

    Paņem savu Džekpotu! Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://bit.ly/2en6QyG

Leave a Comment