17. novembra dienas horoskops – pakavējies atmiņās!

 

AUNS

 1

Šodien gribēsies strīdēties, bet labāk ir mazliet paklusēt, jo šoreiz tev tik tiešām nebūs taisnība. Savaldies, visam pieej mierīgi.

VĒRSIS

 2

Šodien tev gribēsies žēlot naudu. Priekšā gaida kas liels – kāda avantūra, kas nebijis un satraucošs.

DVĪŅI

 3

Gribēsies atpakaļ vakardienu, bet tā jau ir pagājusi. Novērtē cilvēkus, kuri tavā labā tagad ir daudz kā ziedojuši.

VĒZIS

 4

Tavs viedoklis būs atkarīgs no tā, ko teiks citi. Situācijai būs vairākas pareizās puses, tādēļ būs grūti izšķirties.

LAUVA

 5

Šodien ļoti baidīsies no izgāšanās un neizdošanās, tādēļ liksies, ka labāk ir nemaz nemēģināt, nekā saņem atraidījumu, tomēr tā nebūt nav!

JAUNAVA

6

Ja būsi pacietīgs, pats pamanīsi problēmas risinājumu. Tu zini, kuri ir tādi vājākie cilvēki tev apkārt – viņus mēģini šodien neaizvainot.

SVARI

 7

Tev vienam šodien būt būs grūti – gribēsi, lai ir blakus kāds, kurš atbalsta. Bez neviena palīdzības īsti nemaz galā netiksi.

Lasi vēl: Uzlabo savas prāta spējas, ievērojot šos vienkāršos nosacījumus

SKORPIONS

8

Tev šodien būs jāatbild par savu neseno rīcību. Vari būt priecīgs par to, ka tev veiksme šodien stāvēs tavā pusē.

STRĒLNIEKS

9

Neviens nebūs vainīgs pie tavas izgāšanās – būs jāsamierinās ar to, kas ir noticis. Neprasi pārāk daudz no citiem cilvēkiem.

MEŽĀZIS

10

Tavs garastāvoklis būs pilnīgi atkarīgs no citiem cilvēkiem – tādēļ izvēlies rūpīgi, ar ko vēlies pavadīt šo dienu.

ŪDENSVĪRS

11

Šodien tu vēlēsies kādam līdzināties, bet atceries, ka kopēt nav labi – tu esi pietiekami interesants tāds, kāds esi – unikāls!

ZIVIS

12

Nevajag šodien strādāt steigā, jo būsi diezgan aizmāršīgs. Labāk dari tā, lai tiek izdarīts mazāk, bet vismaz kvalitatīvi.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Antra</cite>

    Zvaigznes sola izdošanos, ja mēs aktīvi rīkosimies un paši uzņemsimies būt noteicēji pār savu likteni. Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļēti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicēja, ja nāksi reģistrēties no manas saites: https://goo.gl/ytXa5A Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

Leave a Comment