17. oktobra dienas horoskops – būs kāpumi un kritumi!

AUNS Pārāk daudz iespringsi par sīkumiem, gribēsies visam un visiem piekasīties – šādā veidā tiks sacelts ne viens vien strīds.

VĒRSIS Cilvēki, kurus esi izmetis no savas dzīves, šodien atgriezīsies, un tev nāksies atbildēt par savu rīcību. Esi iecietīgs pret svešiniekiem!

DVĪŅI Pārāk daudz gribēsi – ja neierobežosi savas vēlmes, nāksies kārtīgi aprauties. Tas, ko tu gaidīsi, būs daudz mazāks kā saņemsi.

VĒZIS Šodien darbā vari gaidīt milzīgus panākumus – viss pateicoties tavai jaunajai pieejai. Enerģiju gan tas krietni paņems, bet būs to vērts.

LAUVA Šodien tu neparādīsi savu to labāko rakstura pusi, pastāv iespējamība iemantot ienaidnieku. Tā kā tev gribas kalt atriebības plānus, viss pārējais tiks nolikts malā.

JAUNAVA Pilnīgi atteiksies darboties kā grupas dalībnieks. Tu varēsi paskatīties uz situāciju ilgtermiņā, tādēļ būs jācīnās par savu taisnību.

SVARI Šodien atklāsi vienu no saviem lielākajiem talantiem. Cilvēki tevi šodien patiesi novērtēs un sapratīs, cik lielu vērtību tu piešķir viņu dzīvei.

SKORPIONS Šodien tu kļūsi mazliet bagātāks. Pastāv iespējamība laimēt loterijā, tādēļ varbūt ir vērts riskēt? Tomēr naudu gan nāksies sargāt.

STRĒLNIEKS Uzzināsi ko tādu, kas tevi novedīs praktiski līdz asarām. Neizrādi citiem savas emocijas, jo vājās puses parādīšana padarīs tevi ievainojamu.

MEŽĀZIS Šodien nav ieteicams pakļauties saviem impulsiem – tu zini, ka pēdējā laikā dari muļķības (vismaz labi to apzināties), tomēr varbūt ir laiks piebremzēt?

ŪDENSVĪRS Kāds tuvs draugs sāk attālināties, šī sāpīte gan būs jāpārdzīvo vienam pašam. Apkārt būs daudz melīgu cilvēku – uzmanies.

ZIVIS Laba diena, lai veiktu lielus pirkumus, tikai jāpadomā par to praktisko pusi. Gribēsies daudz jaunu, skaistu lietu, bet visu tomēr nevar atļauties – nāksies piebremzēt.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sintija</cite>

    Izlasīji, ko sola zvaigznes? Noķer savu augšupejošo līkni! Paņem savu Džekpotu! Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://ej.uz/jjan

Leave a Comment