18. decembra dienas horoskops – nepārproti cilvēkus!

1

AUNS Pabeidz jau iesāktās lietās, neko jaunu šodien neuzsāc. Tavam darbam šodien būs augļi, to pienācīgi ieteicams arī nosvinēt.

2

VĒRSIS Jutīsies tā, it kā būtu pilnīgi iztukšots. Dari to, kas tev patīk, nedomā par citiem cilvēkiem – vai viņi tevi nosodīs vai nē.

3

DVĪŅI Varbūt ir vērts padomāt par to, vai dari to, ko patiešām vēlies. Netērē laiku, jo šodien parādīsies tas, kā iekārtosies nākotne.

4

VĒZIS Sliktas attiecības šodien kritīs uz nerviem. Ja vēlies romantiku, tev nav nekur tālu jāskatās, lai to varētu iegūt.

5

LAUVA Nevajag šodien gremdēties vientulībā – vienam klāsies grūti. Ja tev ir kādi nepadarīti darbi, šī diena ir veltīta tam, lai tu to paveiktu.

6

JAUNAVA Neslēpies aiz maskas – tik un tā viss ir skaidri redzams. Runā ar svarīgākajiem cilvēkiem, viņi to novērtēs.

7

SVARI Nepārforsē ar izklaidēm un slinkošanu. Tev nav tikai viena lieta dzīvē, jāpievēršas ir visam. Nepalaid tik viegli vaļā cilvēkus.

8

SKORPIONS Nekas tevi tā šodien neiepriecinās kā citu laime. Nepārstāj ticēt pats sev – tas visu var sakārtot pa plauktiņiem.

9

STRĒLNIEKS Apdomā katru savu soli, jo šodien ļoti viegli ir kļūdīties. Nedusmojies uz tuvajiem cilvēkiem, viņi ne pie kā nav vainīgi.

10

MEŽĀZIS Nesēdi uz vietas, šodien tev ir jādarbojas. Tuvojas milzīgs notikums, mēģini tam sagatavoties – atceries, ka viss būs kārtībā.

11

ŪDENSVĪRS Šodien vari doties pa straumi – tā tevi nepievils. Jā, priekšā ir grūtības, tomēr tās ir daudz vienkāršākas, nekā tev šķiet.

12

ZIVIS Labs nāk ar gaidīšanu, bet vai nav jau pietiekami ilgi gaidīts? Ir! Tieši tāpēc šodien tev tiks dota viena no lielākajām dzīves iespējām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment