18. oktobra dienas horoskops – nepārspīlē!

AUNS Tu šodien domāsi, ka vari uzticēties savai intuīcijai, tomēr tā nu gan nebūs taisnība. Bet ātri atradīsi atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

VĒRSIS Atjaunosi kādas sen sarautas saiknes profesionālā jomā. Ir vērts arī paskatīties kādā jaunā lauciņā, jo šodien tev ir veiksmīga diena.

DVĪŅI Strādāsi zem ļoti psiholoģiski patīkamiem apstākļiem. Viss notiks pēc tava prāta – liksies, it kā kāds lasītu tavas domas un izpildītu katru vēlmi.

VĒZIS Būs jātiek galā ar sarežģītu ar ģimeni saistītu problēmu. Būs ļoti dziļi jāmeklē, lai saprastu, kur ir problēma – nāksies mazliet pasvīst.

LAUVA Šodien tev ļoti palīdzēs fiziskā pievilcība, tomēr nedrīksti to savā labā izmantot ļaunprātīgi. Bet pašapziņa tiešām darīs savu.

JAUNAVA Šodien nāksies strādāt kopā ar kādu nepieredzējušu cilvēku, izmanto to savā labā, lai iemācītu viņam ko jaunu, lai vēlāk arī tev būtu vieglāk.

SVARI Darbā būs nepieciešamas zināšanas, kuru tev šobrīd nav. Būs dažādas grūtības, kuru pārvarēšanai būs nepieciešams liels spēks un apņēmība.

SKORPIONS Šodien sapratīsi, ka cilvēks, kurš tev vienmēr ir nepaticis, patiesībā ir diezgan līdzīgs tev – var pat izveidoties jauna draudzība.

STRĒLNIEKS Būsi diezgan aizmāršīgs – svarīgi, pirms dodies profesionālās gaitās, pārbaudi, vai visu esi paņēmis līdzi. Būs kontakts ar tev ļoti patīkamu cilvēku.

MEŽĀZIS Šodien tev būs ļoti svarīgas attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem, būs svarīgi, ko par tevi domā citi – ļoti neierasts garastāvoklis.

ŪDENSVĪRS Šodiena ir par jauniem sākumiem – vari uzņemties jaunas avantūras. Pieņemsi kādu traku lēmumu, kuru pēc tam nenāksies nožēlot.

ZIVIS Sapratīsi, ka īsti neatrodies vietā, kurā līdz galam tiec pieņemts. Varbūt ir vērts iepazīties ar citiem cilvēkiem, meklēt jaunu draugu loku?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jana</cite>

    Tava zvaigzne pagriezusi tev savu vēlīgo vaigu, draiski koķetēdama aicina sekot?Paņem savu Džekpotu! Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://ej.uz/jjan

Leave a Comment