Viņa uzzināja, ka vīrs seksuāli izmanto viņas 7 gadus veco meitu – atriebība bija šausminoša!

tatanyshahedmanweb

Pēc tam, kad šī sieviete uzzināja, ka viņas vīrs seksuāli izmantoja viņas 7 gadus veco meitu, viņa nekavējoties bija izdomājusi briesmīgāko atriebības plānu, kādu varētu iedomāties.

Viņa rīkojās ļoti nežēlīgi, sakot, ka vienkārša vīra nošaušana būtu bijis pārāk maigs sods – viņš ir pelnījis ciešanas un trakas mocības. 

Sieviete pēc nodarītā tikusi apcietināta, tomēr šobrīd tiek spriests, kādu soda mēru viņai piemērot, jo jebkuram ir skaidrs, kāda iemesla dēļ viņa ir rīkojusies tik nežēlīgi, bet pēc likuma sods viņai pienākas.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, ko sieviete izdarīja ar savu vīru!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jurgita</cite>

    Tas ir briesmīgi – mazu bērnu. Trakākais, ka, lai ko māte pēc tam neizdarītu, tas nepadara notikušo par nebijušu.
    Bet parunāsim par kaut ko foršāku – pietiek uz pasaules asiņu, varmācības un šausmu.
    Ceļojums uz Austriju? Vai Parīzi? Romu, Milānu? Bet varbūt tepat Latvijā? Dzīve ir pārāk īsa, lai brīvdienās sēdētu mājās. Mosties, celies un dodies ārā. Tepat, mūsu skaistajā Latvijā ir vietas, kuras liek elpai aizrauties.
    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, aizbraukt kārtīgā ceļojumā vismaz reizi dažos gados. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://ej.uz/jjan Paņem savu Džekpotu!

  • <cite class="fn">Hedviga</cite>

    Es nogalinatu to izvirtuli, lai pacies visas sapes ilgi un mokosi.

  • <cite class="fn">xxx</cite>

    Kastrēt bez anestēzijas pa mazam gabaliņam…

Leave a Comment