Viņa uzzināja, ka vīrs seksuāli izmanto viņas 7 gadus veco meitu – atriebība bija šausminoša!

Kad viņa bija uzzinājusi par to, ko vīrs nodarīja viņas meitai, viņa 52 gadus veco vīrieti aplēja ar degšķīdumu un aizdedzināja, kamēr viņš gulēja. 40 gadus vecā Tatanīša Hedmana bija tik dusmīga par vīra perversajām izdarībām, ka viņa negribēja neko citu kā vienkārši aizdedzināt savu vīru. 

Šobrīd ir izraisījušās ļoti saasinātas debates par to, vai tas, ko viņa izdarīja, ir pieņemami vai nav – tomēr šobrīd viņa ir ievietota cietumā, kur viņa gaida paziņojumu par savu soda mēru. Izskatās, ka publika ir nostājusies sievietes pusē.

Attēlu rezultāti vaicājumam “tatanysha hedman”

Daudz māšu pilnībā saprot, kādēļ Tatanīša tā ir rīkojusies, tādēļ cenšas cīnīties par to, lai viņai netiktu piespriests sods par nodarīto – pie tam, viņa pati ir atzinusies tajā, ko izdarīja.

Vīrietis pēc aizdedzināšanas tika nogādāts slimnīcā un šobrīd viņš izcieš sodu par seksuālu noziegumu pret nepilngadīgu bērnu, kurš nav bijis spējīgs sevi aizstāvēt.

Avots: topratedviral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jurgita</cite>

    Tas ir briesmīgi – mazu bērnu. Trakākais, ka, lai ko māte pēc tam neizdarītu, tas nepadara notikušo par nebijušu.
    Bet parunāsim par kaut ko foršāku – pietiek uz pasaules asiņu, varmācības un šausmu.
    Ceļojums uz Austriju? Vai Parīzi? Romu, Milānu? Bet varbūt tepat Latvijā? Dzīve ir pārāk īsa, lai brīvdienās sēdētu mājās. Mosties, celies un dodies ārā. Tepat, mūsu skaistajā Latvijā ir vietas, kuras liek elpai aizrauties.
    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, aizbraukt kārtīgā ceļojumā vismaz reizi dažos gados. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://ej.uz/jjan Paņem savu Džekpotu!

  • <cite class="fn">Hedviga</cite>

    Es nogalinatu to izvirtuli, lai pacies visas sapes ilgi un mokosi.

  • <cite class="fn">xxx</cite>

    Kastrēt bez anestēzijas pa mazam gabaliņam…

Leave a Comment