19 gadīgā Linda pārdod savu nevainību internetā; Šādu gadījumu kļūst arvien vairāk

13631507_1220485064638217_4086509560668137534_n

Viņa ievietojusi sekojošu sludinājuma tekstu: “Sveiki! Mani sauc Linda. Es piedzimu Kamenskā, tā ir maza pilsētiņa Dņestras kreisajā krastā, Moldovā. Es uzaugu stingri reliģiozā ģimenē. Mani vecāki man iemācīja būt laipnai, atklātai un godīgai pret apkārtējiem, esmu viņiem par to ļoti pateicīga.

Es apmeklēju baznīcu, lasīju bībeli un pat dziedāju draudzes korī. Man ļoti patīk dziedāt. Visi saka, ka man ir maiga un skaista balss. Man patika šāda dzīve, par spīti tam, ka biju ierobežota: man neļāva satikties ar puišiem, apmeklēt naktsklubus vai darīt līdzīgas lietas. Par spīti tam, es biju laimīga.

Laikam ritot, es sāku domāt par savu nākotni: kur es studēšu, kur dzīvošu un par ko strādāšu. Pēc pārrunām ar vecākiem, es nolēmu pārcelties uz Maskavu. Tagad es esmu 19 gadus veca. Es otro gadu mācos universitātē. Es būšu matemātikas skolotāja. Nolēmu kļūt par skolotāju, tādēļ, ka man ļoti patīk bērni.

Lai apmaksātu studijas, man jāstrādā. Es vēlos darbu, kas man sagādātu prieku un šobrīd es pieskatu brīnišķīgu četrus gadus vecu bērnu.”

Viņa noslēdz savu stāstu:

“Ja tevi ieinteresēja mans piedāvājums, sazinies ar mani.

P.S. – Man ir visi nepieciešamie dokumenti, kas pierāda to, ka esmu nevainīga.”

Daudzi, kas aplūkojuši jaunietes ievietotos fotoattēlus gan secina, ka neviena nevainīga meitene šādi nepozētu.

13631507_1220485064638217_4086509560668137534_n

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    Manuprāt – tas nav pieņemami. Lai tev vai taviem bērniem nevajadzētu nonākt līdz kam šādam, maini savu dzīvi! Tas ir tikai un vienīgi tavās paša rokās. Un tieši šodien, šajā mirklī.
    Tavas jaunās dzīves pirmā diena. Pelni naudu neizejot no mājām – pārdomāta, matemātiskos aprēķinos balstīta stratēģija nodrošina regulārus, lai arī šķietami nelielus laimestus lielākajās Rietumeiropas loterijās. Reģistrējies, satiec savu Fortūnu un izbaudi viņas seksualitātes pārpilno smaidu: http://ej.uz/7nsb Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

  • <cite class="fn">Es...</cite>

    No Dievticīgās uzreiz par “sievieti, kas iegūstama [ar naudu” ?? Baigi ātri 😀 Visi dokumenti? 😀 Tas nozīmē, ka tikai nevainību pēc dokumenta varēs fiksēt? praktiski, tas nebūs pamanāms? 😀

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Ko tik lēti? 😀

  • <cite class="fn">Kato</cite>

    Man ir no aizvakardienas sagatavoti dokumenti par to, ka esmu nevainīga. Vakar pārgulēju ar kaimiņpuiku. O ou, ko nu? Tas nekas, man taču ir dokumenti.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Vispār spriežot pēc paskata ,tad viņa ar maucību pelna naudu.
    Un šādos gadījumos lielāko tiesu skuķenēm jau iešūts rāvējslēdzējs.

  • <cite class="fn">Postaler</cite>

    Nu ja pa kādu 1.5k var iešūt jaunu plēvi tad kapēc nenokāst kādam idiotam pārdesmit k 😀

Leave a Comment