19 vīrieši atklāti stāsta par to, kā rīkojušies, uzzinot, ka viņu bērns nav viņu

1. Manai sievai un man ir skaista meita. Mana sieva nezina, ka es atklāju, ka viņa nav mana. Tas nav svarīgi, viņa ir mana meita un nekas to nemainīs.

2. Mana sieva beidzot atzina, ka mūsu 4 gadus vecā meita nav mana. Un viņa ir mani apsūdzējusi krāpšanā vairākas reizes.

3. Atklāju, ka mazā meitenīte, kuru audzinu, nav mana meita, kad atradu savas draudzenes dienasgrāmatu. Es esmu tētis-mājsaimnieks. Ja es aiziešu, mums visiem trim būs beigas.

4. Pēc pieciem gadiem es atklāju, ka bērns nav manējais. Viņas attaisnojums bija “es tikai teicu, ka esmu stāvoklī, nekad neteicu, ka bērns ir tavs”.

5. Manai draudzenei pēc 10 nedēļām dzims bērns. Es neesmu tēvs.

6. Esmu diezgan pārliecināts, ka mans dēls patiesībā nav manējais, bet man ir bail izraisīt nepatikšanas, tāpēc es neko nesaku.

7. Es atklāju, ka mana meita nav mana tikai tad, kad viņa jau bija pieaugusi. Es domāju mēģināt atgūt visus savus izmaksātos alimentus.

Lasi vēl: 15 iemesli, kāpēc sievietes dažreiz pārstāj nodarboties ar seksu ar savu vīrieti: neticēsi!

8. Tikko atklāju, ka viņas bērns nav mans. Es jūtos atvieglots, bet tajā pašā laikā vīlies. Es būtu labi rūpējies par to mazo meitenīti, bet tagad viņa ir kopā ar tēvu.

9. Mana draudzene nezina, ka es zinu to, ka mūsu meita nav mana. Es to zinu, taču mīlu savu meitu tik ļoti, ka nekad nevarētu teikt, ka kāds cits ir viņas tēvs.

10. Es tikko atklāju, ka mana 19 gadus vecā meita nav mana. Es nekad nepārstāšu viņu mīlēt par spīti visam, taču viņas māte, mana drīz bijusī sieva, var mirt lēnā, mokošā nāvē.

11. Es nevēlos savam bērnam veikt DNS testu, jo baidos, ka tas varētu atklāt, ka viņa patiesībā nav mana. Esmu izlēmis, ka esmu viņas tētis, neatkarīgi ne no kā. Un viņa ir mana meita.

12. Mana sieva atzina, ka mūsu dēls nav mans bioloģiskais dēls. Tomēr es esmu viņai piedevis un aizsargāšu savas sievas godu. Un es mīlu savu sievu un savu dēlu. Mēs visi pieļaujam kļūdas.

13. Neviens, izņemot mani un mana dēla māti nezina, ka es neesmu īstais tēvs. Viņa krāpa mani ballītē.

14. Manai sievai tikko bija dzemdības, un, saskaņā ar analīzēm, es neesmu tēvs. Ko nu?!

15. Man ir bērns, kurš saka, ka ļoti mīl mani. Viņš dod man tik daudz prieka. Man sāp tas, ka kādu dienu man nāksies viņam pateikt, ka neesmu viņa tēvs.

16. Pirms trim nedēļām atklāju, ka mūsu jaundzimušais mazulis nav mans. Pēc kopā ar viņu pavadīta mēneša es tagad vēlos tikai nozust un nekad vairs neatgriezties.

17. Slepens DNS tests pierādīja, ka mazulis nav mans, bet tas nozīmē, ka tas ir viņa, un es nevaru šai mazajai meitenītei ļaut dzīvot ar tēvu narkotirgoni. Es nekad nevienam to neteikšu.

18. Esmu diezgan pārliecināts, ka šis bērns nav mans, bet kāpēc es joprojām vēlos būt kopā ar viņu?

19. Pēc 10 gadiem mana sieva pateica, ka mans bērns nav mans. Es tik ļoti mīlu manu sievu un mūsu bērnu, esmu priecīgs, ka viņa man neteica, citādāk es būtu pametis vislabāko ģimeni pasaulē.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment