2. aprīļa dienas horoskops – piepildīsies sapņi!

AUNS

Neliks mieru pēdējā laikā pieņemtie lēmumi. Gribēsies darboties, bet šķitīs, ka rokas ir kā sasietas. Ir laiks, lai nogaidītu – šoreiz viss atrisināsies pats no sevis.

VĒRSIS

Bez nekāda īpaša iemesla gribēsies uzbrukt cilvēkiem. Savu viedokli neļausi apstrīdēt, kas izraisīs pamatīgas nesaprašanās. Šodien labāk no tevis turēties pa gabalu.

DVĪŅI

Lai arī garastāvoklis nebūs no tiem labākajiem, būsi spējīgs saskatīt šodienā arī pozitīvas lietas. Dzīvē jāsāk ieņemt virziens uz citu taku – lai arī tas būs grūti, tu apzināsies, ka esi uz to spējīgs.

VĒZIS

Cilvēki šķitīs vienkārši neciešami, neviens neatbildīs tavām prasībām. Šodien vajadzīga nomierināšanās terapija, kas palīdzēs atgūties no pēdējā laika lielajiem strestiem – laiks pie dabas krūts būs tas labākais.

LAUVA

Necerētas ziņas, kas liks no prieka gandrīz vai lēkāt. Nebaidies būt tu pats un šodien izrādīties ne tik ļoti spēcīgs kā parasti. Tā tu arī vairāk spēsi citiem iepatikties.

JAUNAVA

Liksies, ka neesi pieņēmis pareizo lēmumu, bet, nē, esi gan. Būs šķēršļi, kas šķitīs nepārvarami, tomēr tas patiešām ir tavos spēkos – vari uzticēties tam, ka esi beidzot uz pareizā ceļa.

Lasi vēl: Šajā veikalā viss šķita normāli, līdz eskalators sāka darīt ŠO! Šausmas! (+ VIDEO)

SVARI

Nekautrēsies teikt, ko domā, tomēr citiem tas īsti nepatiks. Iespējama saķeršanās ar kādu tuvu cilvēku – pēc tam pašam vien nāksies salabot to, ko būsi sarunājis un sadarījis.

SKORPIONS

Gribēsies vienkārši slinkot un nedarīt neko. Ne galvā, ne ķermenī nebūs enerģijas, lai gan vajadzētu izdarīt tik daudz! Sūdzēšanās nepalīdzēs, bet saņemšanās gan.

STRĒLNIEKS

Viss, kas pēdējā laikā ir šķitis ļoti svarīgs, pēkšņi zaudēs jebkādu nozīmi. Tev krasi mainīsies prioritātes, kā arī drosme uzņemties darīt ko tādu, kas iepriekš pat sapņos nebija rādījies.

MEŽĀZIS

Tava nostāja būs nesatricināma, kas izraisīs tādus strīdus, ko nemaz nebūsi gaidījis. Visi cilvēki nav nostājušies pret tevi – dažreiz nāk par labu piekāpties vai meklēt kompromisus.

ŪDENSVĪRS

Īsti nezināsi, kas ir pareizi, tādēļ vienkārši rīkosies, kā ienāk prātā. Būs jāsamierinās ar rezultātu, tomēr, ko gan tev citu darīt, ja arī blakus nav neviena, kurš varētu pateikt priekšā.

ZIVIS

Plūdīsi pa dzīvi, īsti neko nedomājot. Tā šodienai ir pareizā pieeja, jo pēdējā laika stresi tevi ir pamatīgi nogurdinājuši. Nevajag pārdzīvot par šodienas slinkumu – tas tev ir vajadzīgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment