21. aprīļa dienas horoskops – nevajag visu uzreiz noniecināt!

1

AUNS Šodien noteikti nedrīksti skatīties atpakaļ – visus soļus sper tikai uz priekšu. Cilvēkos vari ieklausīties, ja viņiem ir kas gudrs sakāms.

2

VĒRSIS Ja pats par sevi nedomāsi, neviens cits to arī nedarīs. Padomā, kā izturies pret cilvēkiem, varbūt daļa vainas ir meklējama tevī pašā.

3

DVĪŅI Nesalīdzini sevi ar citiem, jo katram ir savas stiprās un vājās puses. Nedzenies tik dedzīgi pēc mērķa, jo esi paspējis palaist garām detaļas.

4

VĒZIS Labais pie tevis atnāks, kad to vismazāk gaidīsi – nav vērts iespringt. Tev jāpalaiž vaļā aizvainojums, jo tas tev neļauj dzīvot.

5

LAUVA Nevajag darīt to, ko zini, ka var nākties nožēlot. Neesi ar cilvēkiem, kuri nav patstāvīgi un konkrēti – tev ir vajadzīga stabila dzīve.

6

JAUNAVA Šodien tiks celts gaismā attiecību jautājums. Nedomā, kas varētu būt bijis citādāk, ir jāskatās nākotnē. Domā par līdzcilvēkiem!

7

SVARI Nevajag uz visu lūkoties tik negatīvi. Lai arī šobrīd ir diezgan liels disbalanss, viss ieies savās sliedēs. Tikai neķeries pie neapdomātiem lēmumiem.

8

SKORPIONS Šodien būsi visu mīlulis – spēsi iegūt labu pirmo iespaidu un nostiprināt jau izveidojušās attiecības. Šī diena ir jāizmanto savā labā.

9

STRĒLNIEKS Neko nevajag sasteigt – labākais nāk ar laiku. Laiks jāpavada ar ģimeni un cilvēkiem, kuriem sen neesi sniedzis atbalstu.

10

MEŽĀZIS Viss, ko teiksi, var materializēties, tādēļ uzmanies no tā, kas nāk pār tavām lūpām. Esi atturīgāks un mazliet maigāks pret šodienas komunikācijas partneriem.

11

ŪDENSVĪRS Nevajag nevienu nosodīt, jo nespēsi šodien atšķirt, kurš ir vainīgs un kurš ne. Esi pats par sevi, nejaucies citu darīšanās.

12

ZIVIS Citi nezina labāk, bet citi zina labi, tādēļ ieteikumus nelaid gar ausi. Šodien tev kārtīgi jāpadomā par rītdienu, tev jābūt sagatavojušamies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment