21. februāra dienas horoskops – būs vieglāk, nekā domāji!

1

AUNS Tu šodien atradīsies mīlestības lokā- daudzi gribēs uzturēties Tavā kompānijā, jo izstarosi ļoti patīkamu auru.

2

VĒRSIS Padomā par to, vai Tev ir pietiekoši lielas finanses,lai realizētu plānus. Nedzīvo citiem uz kakla- pats vēlāk nožēlosi.

3

DVĪŅI Šo dienu esi gaidījis jau kādu laiku- beidzot varēsi tā kārtīgi no sirds atpūsties labā kompānijā. Jauku dienu!

4

VĒZIS Lai arī Tevi māc šaubas, nepievērs tām lielu uzmanību. Labāk izbaudi nedēļas nogali un atpūties no visa,kas Tev uzkrauts!

5

LAUVA Nebēdājies- šī diena domāta pavisam citām aktivitātēm. Pavadi laiku sirsnīgu cilvēku klātbūtnē- tas atnesīs plānus brīvdienām.

6

JAUNAVA Lai arī Tev ir palikuši kādi nepadarīti darbi, nav vērts šodien tos mēģināt paveikt- šoreiz teikšu-atliec uz vēlāku laiku!

7
SVARI
Pienākums sauc, bet kaut kā galīgi negribas tam pievērst uzmanību un iespringt. Labāk gan ātri izdari visu un tikai tad atpūta.

8

SKORPIONS Vislabākais, kas Tev šodien var būt, ir draugi- viņi atbalstīs pilnīgi visā, tādēļ mēģini ģenerēt idejas, un lieliska atpūta būs garantēta

9

STRĒLNIEKS Šodien Tev jāpavada laiks ar ģimeni- Tu viņiem esi vajadzīgs un arī Tev viņi. Nepamet nevienu nelaimē un nesaprašanā!

10

MEŽĀZIS Ak, problēmas, problēmas. Neiespringsti daudz uz to, kas notiek praktiski katru dienu. Bet padomā,vai pieradums ir labs.

11

ŪDENSVĪRS Gribēsi iepirkt kādas jaunas lietas- līdzekļi atļauj- tad uz priekšu. Atradīsi kaut ko, kas ieviesīs Tev dvēseles mieru.

12

ZIVIS Mūzika, mūzika, mūzika šodien Tev ir topā. Atrodi kādu labu dziesmu, un iesaku visu dienu to klausīties uz riņķi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment