21. februāra dienas horoskops – nebremzē!

AUNS

Nevilcinies ar lēmuma pieņemšanu, jo tā vari palaist garām izdevību. Ja neļausies negatīvajām lietām, šodienā būs daudz iespēju un pozitīvu emociju.

VĒRSIS

Nekas tevi (brīnumainā kārtā) nevarēs sadusmot. Šķitīs, ka esi izdarījis pareizu izvēli, tādēļ iestāsies patīkams miers. Tieši tas, kas tev ir vajadzīgs.

DVĪŅI

Nevajag par ātru sadomāties, jo visam nav lemts notikt tā, kā esi plānojis. Mazliet apstājies, apdomājies, jo esi pieļāvis kādu mazu kļūdu. Nesalabosi – neizdosies.

VĒZIS

Varēsi ar jaunu ātrumu triekties pretī tam, ko jau sen esi gribējis. Jāsastāda grafiks ar izdarāmajām lietām, lai iestātos miers un pilnīga sapratne par to, kas notiek un notiks.

LAUVA

Nesūdzies par lietām, ko pats esi savārījis. Ir jāatbild par savu rīcību, nevis jāmeklē vaina citos. Iesaisties aktivitātēs, kas no tevis prasa daudz emocionālā ziņā.

JAUNAVA

Atgriezties tur, kur biji, nav nekādas jēgas, lai arī ļoti gribēsies. Jādomā ar galvu, emocijas centies apslāpēt. Kāds centīsies tevi pierunāt uz avantūrām – pašam jāzina, vai tas ir vajadzīgs.

SVARI

Iegūsi iespēju ieskatīties savā nākotnē un tajā, kur tevi novedīs tavi lēmumi. Beidzot viena svaru puse sāks kļūt smagāka par otru. Meklē palīdzību, ja nepieciešams.

Lasi vēl: Svarīgs iemesls, kādēļ elektroierīces ir jāizslēdz PILNĪBĀ!

SKORPIONS

Netici visam, ko tev saka, citi nevar pareģot to, kas tev ir vajadzīgs. Sajutīsi to ar sirdi, tā arī ir jārīkojas. Šodien galva nemaz ļoti nav jāliek lietā.

STRĒLNIEKS

Būs ziņas, kas liks rīkoties spontāni bet kas nedrīkst tevi izsist no rāmjiem. Jāsaglabā miers tik ļoti, cik tas ir iespējams. Paļaujies arī uz citiem cilvēkiem.

MEŽĀZIS

Nevajag pieļaut sliktāko iespējamo variantu, jo domas var materializēties. Jādomā ir pozitīvi un jāliek lietā nepieciešamā enerģija – tas ir tavos spēkos.

ŪDENSVĪRS

Ir vērts censties iegaumēt to, ko citi tev saka, tas vēlāk noderēs. Nāksies šodien no dzīves izsvītrot cilvēkus, kuri tev pēdējā laikā tikai ir jaukuši gaisu.

ZIVIS

Neceri, ka viss notiks pats no sevis, būs jāpieliek palīdzīga roka, lai kaut kas izdotos. Ja esi izdomājis plānus, tos tomēr būtu jāsaskaņo ar citiem, ne?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment