21. novembra dienas horoskops – neatmet cerības!

 

AUNS

1

Šodien galvā šausies trakas domas, tomēr atceries, ka ne visiem izaicinājumiem ir jāpiekrīt, dari tikai to, ko pats vēlies.

VĒRSIS

2

Mīļā miera labad nāksies mazliet piekāpties. Nav tik grūti, ja dažreiz vēlies izpatikt kādiem cilvēkiem – ir vērts pamēģināt.

DVĪŅI

3

Varēsi šo dienu izbaudīt, kā vien vēlēsies. Vismaz vakaru jau nu noteikti. Galvā šaudīsies daudz ideju, kuras citiem arī patiks.

VĒZIS 

4

Nenopūlies par daudz – dažreiz vajag apstāties un vienkārši darīt tik daudz, cik spēj. Paļaujies šodien tikai uz sevi.

LAUVA

5

Parāk ērti esi iekārtojies savā komforta zonā – nevajag nostāties uz viena ceļa un cerēt, ka tas vienmēr tur būs. Meklē alternatīvas!

JAUNAVA

6

Ja šodien priecāsies, citi priecāsies tev līdzi. Tavas pozitīvās emocijas šodien būs tavas veiksmes atslēga – izmanto to.

SVARI

7

Neatstāj neko karājamies gaisā – ir pienācis laiks sakārtot arī savu privāto dzīvi. Izvērtē, kādēļ tā ir tāda un ko tu vari darīt lietas labā.

Lasi vēl: Mākslinieks attēloja katru zodiaka zīmi kā biedējošu dēmonu. Kā izskatās tavējā?

SKORPIONS

8

Nestāvi šodien uz vietas – rīkojies! Viss sliktais, ko šodien pateiksi vai izdarīsi, nāks tev atpakaļ, tādēļ labāk domā ar galvu.

STRĒLNIEKS

9

Pamēģini mazliet piebremzēt pats sevi, jo citi to nedarīs. Šodien fokusējies uz attiecībām ģimenē – kaut kas ir sašķobījies.

MEŽĀZIS

10

Nepievērs uzmanību cilvēkiem, kuri nespēj pieņemt tavu viedokli. Esi šodien ar sevi – tā tu spēsi justies vislabāk.

ŪDENSVĪRS

11

Ko citam dosi, to saņemsi atpakaļ. Ideāla diena, lai iegūtu jaunus draugus vai nodibinātu kādus vērtīgus kontaktus.

ZIVIS

12

Tev nav šobrīd, ko pazaudēt. Liec uz spēles visu, ko vari – izskatās, ka tādā gadījumā tevi sagaidīs veiksme. Tikai nebaidies riskēt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment