22. februāra dienas horoskops – uzvari pats sevi!

1

AUNS Tev būs nepieciešama draugu terapija – pats ar visu slogu nespēsi tikt galā. Apmeklē kādu jautru pasākumu, kas aizvirzīs domas.

2

VĒRSIS Nevaino citus savās nelaimēs. Ja turpināsi dzīvot ar tādu negatīvismu, gatavojies lūzumam. Saņem sevi rokās!

3

DVĪŅI Galējais lēmums vēl nav pieņemts, tādēļ neuztraucies! Blakus būs cilvēki, kuri atbalstīs. Nepārsteidzies ar cilvēku vērtēšanu.

4

VĒZIS Labs nāk ar gaidīšanu – ne? Bet tev nāksies arī kaut ko darīt. Ir kļuvis skaidrāks dzīves ceļš, tagad atliek tikai pa to doties.

5

LAUVA Nevajag visu uztvert tik saasināti. Lai arī cik gudrs tu būtu, prāts tev ir aptumšojies. Domā par to, kā tas izskatās no malas.

6

JAUNAVA Nesodi citus par to, ko pats dari. Esi šodien pret cilvēkiem godīgs, jo tikai tā spēsi iegūt viņu uzticību un saņemt to pašu pretī.

7

SVARI Pienācis laiks paņemt pauzīti un atpūsties. Šodien jācenšas pievērst vienāda uzmanība gan ķermenim, gan arī dvēselei.

8

SKORPIONS Nenostādi sevi par prioritāti – citi šodien būs svarīgāki. Protams, ja vien nevēlies palikt vientuļš. Paļaujies uz citu idejām!

9

STRĒLNIEKS Baudu vietā saņemsi pienākumus, bet diena būs izdevusies. Būs šodien jāgatavo, tā kā laicīgi jau izdomā, ko liksi galdā.

10

MEŽĀZIS Skaistumkopšanas (arī vīriešiem) procedūras labi ietekmēs tavu prātu un uzlabos garastāvokli. Šodien jāēd labs ēdiens.

11

ŪDENSVĪRS Laba diena mierīgai ģimenes sanākšanai. Noteikti šodien nepaliec viens, jo sadomāsies pilnīgi greizas un nepareizas lietas.

12

ZIVIS Labas attiecības ar cilvēkiem – it īpaši ģimenes locekļiem. Šodien nepārmet citiem kaut ko, ko viņi nespēj izdarīt. Būs satriecoša diena!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment