22. marta dienas horoskops – mierīga diena, kas no tevis neprasīs daudz!

1

AUNS Pārāk ātri neizsaki savu viedokli – citos nāksies ieklausīties ļoti uzmanīgi. Būs jādarbojas kā spiegam, lai pamanītu netaisnības pret tevi.

2

VĒRSIS Meklē ceļus, kā sevi attīstīt, lai pats sāktu labāk justies. Maini arī kaut ko savā mājvietā – tur ir kaut kas, kas sāk ļoti traucēt.

3

DVĪŅI Nāksies paskatīties uz sevi no malas. Piesargi savu tempermentu, lai izvairītos no jebkāda veida ievainojumiem. Nepievērs sev lieku uzmanību.

4

VĒZIS Satiksi jaunus cilvēkus, kuri no jauna parādīs tev tavu vērtību. Tev jājūtas ērti gan nākt, gan iet, lai sajustu sev nepieciešamo brīvību.

5

LAUVA Izvairies no cilvēkiem, kuri dodas tikai pa riņķi. Turies uz sava ceļa, dodies savā virzienā. Un nevajag pārāk daudz šodien pakalpot citiem.

6

JAUNAVA Ir nepieciešamas pārmaiņas mājās. Neesi pārāk uzbāzīgs, jo tas, kas viegli nāk, viegli aizies. Finansiālos jautājumus atliec uz citu dienu.

7

SVARI Labākie darbi veiksies tad, ja strādāsi vienatnē. Savas domas ir vēlams uzlikt uz papīra, citādāk drīz vien visi plāni aizmirsīsies.

8

SKORPIONS Vislabāk šodien laiku ir pavadīt lielu cilvēku pulkā. Neesi vienatnē, jo tas tev uzkraus virsū nevajadzīgu pārdzīvojumu kalnu.

9

STRĒLNIEKS Filozofisku pārdomu diena. Iespējas iegūt jaunu, vērtīgu informāciju, ko vēlāk varēsi likt lietā. Neaizmirsti padomāt arī par citiem.

10

MEŽĀZIS Ej ārā un esi aktīvs! Tev ir nepieciešams izkustināt pilnīgi visu, citādāk sāksi ierūsēt. Un atceries, ka tu nevari lietas padarīt labākas, ja nezini, kas ir jālabo.

11

ŪDENSVĪRS Tavu radošuma talantu šodien pamanīs daudzi. Nevajag šodien daudz jaukties citu personiskajā dzīvē, labāk esi tikai pats ar sevi.

12

ZIVIS Neļauj citiem uz sevi uzlikt nevajadzīgu spiedienu. Tev būs jābūt ļoti uzmanīgam, lai neiekristu citu cilvēku izliktajās lamatās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment