22. oktobra dienas horoskops – neraizējies!

AUNS Būs grūti tik galā ar pienākumiem mājās – kaut kas visu laiku jauksies pa galvu. Liksies, ka viss un visi ir vērsušies pret tevi.

VĒRSIS Piedomā pie tā, ko tu šodien esi ieplānojis. Varbūt tas ir mazliet par daudz šim brīdim. Vairāk koncentrējies uz citu vēlmēm, ne savām.

DVĪŅI Tu pats sev šodien ļoti patiksi. Vislabāk tavu dienu spēs piepildīt romantiskas attiecības – varbūt ir vērts pacensties.

VĒZIS Laba diena ģenerālajai tīrīšanai – tam arī vari iztērēt visu savu enerģiju, jo tad, ja sakārtosi apkārtējo vidi, galvā arī viss sāks nokārtoties.

LAUVA Tev ļoti ir jāseko līdzi savām jūtām – pēdējā laikā sevi esi mānījis, tādēļ šodien ir iespēja atvērt acis un saprast, ko tu patiešām vēlies.

JAUNAVA Dzīvosi pats savās neiespējamajās ilūzijās. Mazas garastāvokļa maiņas, kas var ļoti ietekmēt dienas iznākumu.

SVARI Apkārtējās iedarbības tev šodien nedraud – būsi pasargāts no visādām nejaucībām, tomēr vari dabūt iekšās, ja vazāsi cilvēkus aiz deguna.

SKORPIONS Šodien tev ļoti nopietni jāattiecas pret personīgo dzīvi – ja būsi veiglprātīgs, no rokām izslīdēs viss, ko biji sakārtojis.

STRĒLNIEKS Neieguldi visu savu naudu vienā lietā – to vēlāk kārtīgi nožēlosi. Neatsaki cilvēkiem, kuri lūdz tavu palīdzību.

MEŽĀZIS Laba diena, lai aizsāktu lielus projektus, kam iepriekš bija trūcis spēka. Šodienu droši pavadi draudzīgās kompānijās – tas tev būs labākais.

ŪDENSVĪRS Viegli būs pārprast citus cilvēkus, tādēļ centies saglabāt veselo saprātu. Nenosodi citus par to, kam tev pierādījumi nav savākti.

ZIVIS Šodien tu ļoti kļūdīsies – kaut kas liks saprast mazliet greizo dzīves pieeju. Ir laiks pārmaiņām un jauniem startiem – tas tev šobrīd aktuāli.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raitis</cite>

    Zvaigznes sola labu dienu. Kā parasti – jāizvairās likt visas olas vienā groziņā, bet, lai kaut ko sasniegtu, ir jāpieceļas un jādodas mērķa virzienā. Zem stāvoša akmens ūdens netek.
    Ne visi var atļauties nopirkt salonā jaunu auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Reģistrējies pasaules lielākajās loterijās un pārvērt savu dzīvi sapnī! http://bit.ly/2ePN7bz (atceramies par olām dažādos groziņos – vairākas biļetes ar dažādām skaitļu kombinācijām)

Leave a Comment