24. aprīļa dienas horoskops – parādīsies jaunas iespējas!

AUNS

Nevarēsi noticēt savai veiksmei, jo beidzot piepildīsies tas, ko jau ilgu laiku esi gaidījis. Velti savu uzmanību citiem cilvēkiem, lai nepazaudētu svarīgu kontaktu.

VĒRSIS

Daudz domāsi par to, kā būtu, ja būtu, tomēr lēmums jau ir pieņemts, tādēļ jābeidz domāt, jāsāk darīt. Tu būsi stumdāms un grūstāms, bet beigu beigās viss tiks izdarīts.

DVĪŅI

Ļoti negribēsi neko darīt, pienākumu pildīšana sagādās īpašas grūtības. Ieteicams vairāk pievērsties veselības jautājumam, jo pastāv slimības draudi.

VĒZIS

Liksies, ka atrodies neīstajā vietā un neīstajā laikā. Būs jauni piedzīvojumi, jauni iespaidi, kas dzīvi padarīs par 20% interesantāku – šim dzīves posmam tas ir daudz!

LAUVA

Satiksi kādus nevēlamus cilvēkus, centies neļaut viņiem ietekmēt tavu garastāvokli. Tu pats visu varēsi noteikt, tādēļ domā līdzi tam, kas ir tas, ko patiešām vēlies.

JAUNAVA

Spēsi beidzot sevi attiecīgi novērtēt, sapratīsi, ko esi pelnījis. Tādēļ no dzīves šodien nāksies izsvītrot dažus cilvēkus, kuri ir piesūkušies kā dēles un sūc no tevis ārā visu labo.

Lasi vēl: Draudzene īpatnēja iemesla dēļ viņu pameta neilgu laiku pirms kāzām, atstājot viņam milzīgu rēķinu

SVARI

Apzināsies savas rīcības sekas, tādēļ beidzot apstāsies kļūdas pieļaušanas brīdī. Pats ar sevi leposies, jo būsi sevi apturējis, bet atceries, ka šo “kritienu lejup” nevajag vēlāk atsākt.

SKORPIONS

Ja turpināsi doties virzienā, kas neko nesola, atpakaļceļa nebūs. Tev ir jāizbauda vienatne, brīvība – vienkārši jābauda dzīve, nevis jādomā par problēmām, kuras šobrīd tik un tā nevar mainīt.

STRĒLNIEKS

Būsi noguris no sev uzliktās atbildības nastas. Vakarpusē ir ieteicams atbrīvoties no visa liekā, pavadīt laiku ar cilvēkiem, kurus vēlies savā dzīvē.

MEŽĀZIS

Šodien beidzot piedzīvosi to, kas tev jau sen bija vajadzīgs. Neturi ļaunu prātu uz cilvēkiem, kuriem nesanāk izdabāt tavām vēlmēm – tas nav negribēšanas, bet nevarēšanas dēļ.

ŪDENSVĪRS

Būs daudz jādomā par to, kā izpatikt citiem cilvēkiem. Liksies, ka esi izsmēlis visus savus resursus, tomēr tev vēl joprojām ir, ko piedāvāt – nāksies tikai dziļāk parakt.

ZIVIS

Ieklausies savās vēlmēs un saskaņo tās ar to, ko vēlas cilvēki, ar kuriem vēlies pavadīt laiku. Būs jāiziet uz kompromisu, citādāk var izcelties nevajadzīgs strīds.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment