24. februāra dienas horoskops – vēro cilvēkus!

1

AUNS Centība šodien būs tavā pusē – tikai nepārforsē ar enerģiju. Vakars sola labus piedāvājumus un piedzīvojumus. Visu ar mēru tikai!

2

VĒRSIS Dzīve paliek dzīve. Ar saviem lēmumiem šodien nāksies sadzīvot. Uz katra soļa būs kāds jauns pavērsiens.

3

DVĪŅI Pārāk daudz šodien nesoli- tik un tā neko no tā neizpildīsi. Atceries draugus – viņi tev šodien pat ļoti noderēs.

4

VĒZIS Nepieļauj atkal to pašu kļūdu! Tev mazliet jāpasēž uz rezervistu soliņa. Viss izskatīsies gaišāks, nekā tas ir parasti.

5

LAUVA Ja izdzirdi kādu labu pavērsienu, par ātru sacerēties labāk nevajag. Domā sākumā ar galvu, un tikai tad visam pieliec sirdi!

6

JAUNAVA Šodien tevi raksturos uzdrīkstēšanās. Izkāp no ērtā dīvāna un dari to, kas sagādā prieku. Iespējams labs piedāvājums vakaram!

7

SVARI Tev šodien galīgi aptumšosies prāts. Tikai nerīkojies mirkļa iespaidā. Atceries, ka pastāv tāda karma – varbūt tas ir iemesls.

8

SKORPIONS Nespried par citiem, pirms neesi iepazinis. Šodien nāksies pacīnīties pašam ar sevi – lēmumus pieņemt būs neiespējami.

9

STRĒLNIEKS Nesauc atpakaļ to, ko esi palaidis vaļā. Tici man- nekādas jēgas. Labāk skaties uz priekšu- šodien tur pamanīsi ko labu.

10

MEŽĀZIS Viss nevar iet gludi – šodien nāksies saskarties ar to grumbuļaino pusi. Domā par savu ādu – neļauj citiem to aizskart!

11

ŪDENSVĪRS Priecīgo garastāvokli ik pa brīdim nomainīs kādi sarežģījumiem. Bet tev tie neliks atkāpties no mērķa un labajām domām.

12

ZIVIS Apdomājot visu kārtīgi, nonāksi pie secinājumiem. Varbūt ar laiku sapratīsi to vienu lietu, kas visu laiku sviež uz atpakaļu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment