24. novembra dienas horoskops – nepārsteidzies ar lēmumu pieņemšanu!

1

AUNS Būs nepieciešama pielāgoties tam, kas tiks nolikts Tavā acu priekšā – nebūsi gatavs. Jutīsi, ka cilvēki sāk Tevi pievilt.

2

VĒRSIS Ja esi kaut ko iesācis, tad tas arī ir jāpabeidz. Neko neatstāj novārtā, citādi aizmirsīsi pavisam. Labas domas piesaista labas lietas.

3

DVĪŅI Būs jārisina problēmas – un tas šobrīd arī būs pats svarīgākais. Ja gribi kaut ko izprast līdz galam, būs aktīvi jākomunicē.

4

VĒZIS Vairāk centies ieklausīties citos cilvēkos – gan par privāto dzīvi, gan darbu. Tas, ka viss nerit pēc plāna, nenozīmē, ka tas ir nepareizi.

5

LAUVA Būsi citiem vairāk vajadzīgs, nekā pats sev. Būs jādod padomi un jāpalīdz visdažādākajos veidos. Ieturi grafiku!

6

JAUNAVA Būsi pārāk pārņemta ar citiem – varbūt vajadzētu mazliet piebremzēt. Nekas spožs negadīsies, bet aizsāksies pārmaiņas..

7

SVARI Ja kaut ko ļoti, ļoti gribēsi, tad viss izdosies. Aktīvi meties iekšā visā, kas Tev tiek piedāvāts, un necerēti ātri nonāksi virsotnē.

8

SKORPIONS Tev šodien ir vajadzība izpausties – mākslinieciski, protams. Emocijas gan labāk paturi sevī. Visu sāc mierīgi.

9

STRĒLNIEKS Tev svarīgi šobrīd ir pievērsties māju dzīvei – ja iestājies haoss, ievies kārtību. Gatavojies jauniem piedzīvojumiem!

10

MEŽĀZIS Neticami viegli spēsi izprast citus un citu vajadzības. Tas nāks par labu. Ieklausies, un viss noritēs savu gaitu!

11

ŪDENSVĪRS Vari šodien tērēt naudu! Nav svarīgi – kam. Galvenais ir tas, ka tas Tevi iepriecinās. Izpriecājies, cik vari.

12

ZIVIS Ja paver acis plašāk, nākotne izskatās daudz gaišāka. Iemācies visā saredzēt plusus – tad pašam arī vieglāk sāks iet.