25. februāra dienas horoskops – vēlēšanās piepildīsies!

AUNS

Šodien būs jāuzņemas atbildība un jāatbild par savu rīcību. Neviens cits tevi neaizstāvēs, tādēļ jātiek galā pašam. Apdomīgi tērē naudu, lai neiekultos parādos.

VĒRSIS

Nepieļauj neizdošanās iespēju, jo domām būs liels spēks. Kaut kas noies greizi, bet šoreiz tajā sevi nevajadzētu vainot, tomēr strīdēties pretī – arī ne.

DVĪŅI

Negribīgi, bet jūs jāizdara ieplānotās lietas. Neskaties uz citiem no malas un nespried par viņiem, ja tev nav ne jausmas, kāda īsti ir patiesība.

VĒZIS

Izdomā labi, pirms runā to, kas darās galvā. Šoreiz emocijas vajadzētu apslāpēt mīļā miera labad. Nesatrauc citus ar saviem pareģojumiem par nākotni.

LAUVA

Būs apkārt cilvēki, kuri gribēs tev palīdzēt, bet tu nepareizi interpretēsi viņu nodomus. Izturies saudzīgi, pieklājīgi un necenties uzkundzēties, lai arī cik pārliecināts par sevi tu nebūtu.

JAUNAVA

Viss neizdosies, kā plānots, bet lielākā daļa gan. Būsi apmierināts ar savu veikumu, kā arī mierīgi varēsi uzelpot. Neskati vīru pēc cepures!

Lasi vēl: FOTO: izskatās pēc parastiem ādas izstrādājumiem, taču ieskatieties vērīgāk! Ar vājiem nerviem neskatīties!

SVARI

Galvā nāks dažādas domas, bet tikai dažās ir vērts klausīties. Pats labi zini, kuras ir nepareizās izvēles – tad nu arī beidzot centies nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus.

SKORPIONS

Tavās domās ir kaut kas, kas būtu jārealizē. Šodien tiks dotas zīmes, kas palīdzēs saprast, kas tas ir. Ir vērts riskēt, jo tas ir veids, kā šodien kaut ko vari sasniegt.

STRĒLNIEKS

Nepārtrauc šodien citus – tas var izraisīt pamatīgus strīdus. Būs jābūt kādam draugam par stirpo plecu un atbalstu, nevarēsi atteikt, citādāk mocīs sirdsapziņa.

MEŽĀZIS

Būs daudz jārunājas, jābūt par “psihologu”. Lai arī šodienas notikumi tevi vairāk kaitinās nekā iepriecinās, būs ar to jātiek galā tā, kā mācēsi.

ŪDENSVĪRS

Nav vērts šodien dusmoties, jo tu netiksi saklausīts. Tā tikai situāciju padarīsi grūtāk atrisināmu. Domā vairāk par sevi, neļauj aizvainojumam krāties.

ZIVIS

Šodien skaidri sapratīsi, kas ir vajadzīgs tavai mīlas dzīvei, bet kur tad palikusi dūša? Sēž papēžos? Spontanitāte un pārsteidzīgi lēmumi var novest interesantās vietās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment