25.februāra horoskops – nekritizē citus!

1

AUNS Iespējams,ka Tev pavērsies kādas jaunas iespējas saistībā ar darbu. Nekoncentrējies uz problēmām privātajā dzīvē-tagad neatrisināsi!

2

VĒRSIS Tas, ka Tu kaut ko vēlies, nenozīmē, ka tam pa taisno jāskrien pakaļ. Izdomā rīcības plānu- soli pa solim- un tikai tad sāc rīkoties!

3

DVĪŅI Nevari sagaidīt nedēļas nogali. Bet paveries no gaišās puses uz visu. Plāni Tev ir lieli, bet, ja vēl nav- gaidi-noteikti piedāvās!

4

VĒZIS Nestreb karstu! Zinu, ka patīk visu vienmēr uzreiz un bez apdomāšanas, bet varbūt šoreiz par visām reizēm ir vērts nogaidīt?

5

LAUVA Nekas nav labāks par mierīgu vakaru mājās ar mīļotajiem cilvēkiem. Meklēsi tikai patīkamas emocijas, visu negatīvo laidīsi gar ausi.

6

JAUNAVA Tev izdodas pārsteigt gan sevi, gan arī citus. Šodien vēl jo vairāk radīsi par sevi to pašu labāko iespaidu. Labi šitā dzīvot, ne?

7

SVARI Pieliec vairāk pūļu tam, lai apsvērtu visu no katras mazākās pusītes. Laika Tev ir diezgan, neviens Tev šo iespēju neatņems!

8

SKORPIONS Sasmelsies šodien pozitīvismu no citiem- tas Tevī ieplūdīs kā tāds dzīvības eliksīrs. Tikai iemācies arī dalīties ar citiem!

9

STRĒLNIEKS Šoreiz, kad pie apvāršņa ir iespēja, nedomā, vai izmantot to vai nē. Vienkārši ņem un dari! Nekas slikts nevar atgadīties…

10

MEŽĀZIS Ja redzi,ka ķieģelis tikpat kā krīt uz galvas, ir vērts paiet kādu solīti nostāk. Izvērtē, kur Tev ir jābūt,nevis, kur gribi būt!

11

ŪDENSVĪRS Tas, ka slēpsi emocijas, ne pie kā laba nenovedīs. Labāk izrunājies ar kādu, kurš vienmēr ir centies Tevi atbalstīt- tas palīdzēs!

12

ZIVIS Apmet salto un dodies tālāk- tas neatstās par Tevi sliktu iespaidu tam, no kā gribi atteikties. Pievērsies cilvēkiem- notiks kaut kas svarīgs 🙂

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment