27. februāra dienas horoskops – pacel savu latiņu!

AUNS

Necerēti labas ziņas – tās nesīs izmaiņas tavā ikdienā. No drūmā garastāvokļa ātri tiksi ārā, apkārt arī būs cilvēki, kuri gribēs tevi padarīt priecīgu.

VĒRSIS 

Nevajag aizrauties ar atpūtu, jo tā vari aizmirst dažas svarīgas lietas. Šodien tas, kā izturēsies pret citiem, nāks atpakaļ, tādēļ esi uzmanīgs.

DVĪŅI

Necenties citus pārsteigt ar saviem panākumiem – dari to sev, dari laimīgu sevi. Redzēsi, ka kaut kas, kas varēja būt tavs, vienkārši izslīd cauri pirkstiem.

VĒZIS

Nepārmet cilvēkiem to, kādi viņi ir, tu to tik un tā nevari labot. Esi uz vietas, esi pieejams, šodien tuvākajiem būsi ļoti vajadzīgs – ar to vajag rēķināties.

LAUVA

Nedomā daudz par to, kā jutīsies citi, tev ir jāpieņem savs lēmums, jo no tā būs atkarīga tava tuvākā nākotne. Šodien perfekta diena fiziskajām aktivitātēm.

JAUNAVA

Liksies, ka daži cilvēki sākuši “spēlēt” pret tevi, tomēr tā ir maldinoša uztvere. Mazliet nāksies piestrādāt pie sevis, bet šī diena sola labas ziņas.

Lasi vēl: Pilnīgas šausmas: viņš sazāļoja savu kaķi, lai ar viņu darītu ŠO!

SVARI

Nevajag kacināt tos, kurus sakacināt ir ļoti viegli. Varēsi mazliet atpūsties, bet centies nenogurdināt sevi ar liekām domām, kuras labāk būtu nolikt malā.

SKORPIONS

Varēsi paļauties tikai pats uz sevi. Nevajag klausīties muļķīgos padomos, kas tev nekā laba nemaz nedos. Uzticies saviem instinktiem un rīkojies saskaņā ar tiem.

STRĒLNIEKS

Nevarēsi vien nopriecāties par savu veiksmi. Šodien vispār veiksmīga roka – vari izmēģināt laimi loterijās. Tikai atceries, ka tas, kas par daudz, tas par skādi.

MEŽĀZIS

Maldinošu iespaidu radīs kāds cilvēks, kuram vienmēr esi uzticējies. Iespējama draudzības sagraušana, bet centies labāk no tā izvairīties.

ŪDENSVĪRS

Tu būsi vienkārši nesatricināms. Citi gribēs tevi nokaitināt un strīdēties, bet tu uz provokācijām neuzķersies. Labi vien ir, tas tev ir vajadzīgs.

ZIVIS

Būs jaunas ziņas, kas solīs daudz ko interesantu. Tā būs tava izvēle – mesties iekšā nezināmajā vai tomēr tupēt savā komforta zonā – kā tev šķiet, kas ir labāk?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment