27. jūnija dienas horoskops – nešauj pār strīpu!

1

AUNS Neizvairies no sistemātiskām darbībām. Šodien viss būs jātur līdzsvarā. Tavs darbs noteikti tiks pamanīts un novērtēts!

2

VĒRSIS Neieguldīsi darbu, nebūs arī nekādu panākumu. Personīgo pieredzi būs jāņem sev pašam par piemēru- šodien daudz jādomā par nākotni.

3

DVĪŅI Būs jāmēģina izvairīties no iespējamās depresijas. Šodien noteikti nenosodi citus, jo baļķi savā acī esi palaidis garām.

4

VĒZIS Tavs prāts būs koncentrēts uz kaut ko ļoti svarīgu. Meklē kļūdas tur, kur tās atrodot ieviestos lielāka skaidrība. Neuztraucies pirms laika!

5

LAUVA Dienas kārtībā ievies finansiālo lietu plānošanu. Šodien ir laba diena visam praktiskajam. Tikai neaizmirsti par atpūtu- tev to vajag.

6

JAUNAVA Pragmatiska pieeja palīdzēs tev šodien tikt galā ar praktiski jebkuru situāciju. Nepazaudē optimismu, citādāk aiziesi neceļos.

7

SVARI Plāni savā ziņā mainīsies. Jutīsi vajadzību pēc izolētības, tādēļ droši vari nolīst stūrī un kaut vai visu dienu nosēdēt tumšā stūrī.

8

SKORPIONS Nopietni jāņem vērā iespēju dibināt jaunus kontaktus. Tu nedrīksti atslābt, jo šodien ir ļoti svarīgi noturēties uz līnijas.

9

STRĒLNIEKS Šodien īsti nevajadzētu neko plānot, jo pats viss notiks no sevis. Piesargi sevi, cik vien vari – tad arī citi tevi sargās.

10

MEŽĀZIS Pastāv iespēja uzlabot savu pozīciju un parādīt visiem, cik svarīgs esi tu! Pieņem lēmumus ar prātu, nevis ar sirdi!

11

ŪDENSVĪRS Uz citiem skatīsies caur skeptisku aci. Tomēr zvaigznes saka, lai izvairies no tieša sarkasma, jo tas var sabojāt attiecības.

12

ZIVIS Galvenais šodien būs uzticība – nevajag jokot ar cilvēkiem par nopietnām lietām. Šodien visam būs jāzina mērs. Būsi diezgan nokaitināts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment