27. jūnija dienas horoskops – novērtē sevi!

AUNS Nav vērts iespringt uz lietām, kuras nevari mainīt. Viss vēl ir tikai priekšā, nesatraucies par ātru un uzticies saviem spēkiem. Tie tevi nepievils!

VĒRSIS Neprasi no citiem tik daudz, ja nevari dot to pašu pretī. Tev ir sācies aizraujošs laiks, kurš arī parādīs, kā tālāk dzīvot – kāds ir pareizais ceļš.

DVĪŅI Ja Tev šodien ir kādi pienākumi, noteikti tos izdari, neatliec pat uz rītdienu. Tev derētu kaut kā nomierināties – esi pārāk satraucies pēdējā laikā.

VĒZIS Nevajag atkal krist iekšā tajā pašā bedrē. Paļaujies uz savām jūtām, tu zini, kas īsti pēdējā laikā ir noticis un kas būtu jādara, lai to visu attīstītu un ievirzītu pareizajā gultnē.

LAUVA Šodien spīdēsi visās lietās, ko darīsi. Neuztver kādus padomus kā aizvainojumu- tas tā nebūs domāts. Labāk ieklausies tajos.

JAUNAVA Netēlo no sevis to, kas tu neesi- to no malas varēs redzēt. Labāk noslēp to, kā jūties, bet nemēģini izveidot no sevis ko citu.

SVARI Šodien būsi bezgala slinks – neviens tevi nevarēs piespiest kaut ko izdarīt. Padomā par savu romantisko dzīvi-vai viss ir labi?

SKORPIONS Šodien mēģini novērtēt citus cilvēkus- viņi to no tevis gaida jau sen. Tici man- tas iepriecinās arī tevi pašu.

STRĒLNIEKS Tev patīk, ja tevi pārsteidz, bet šodien labāk pārsteidz kādu citu. Un vēlams būtu- ar kaut ko labu. Sliktās ziņas šodien nesaki nevienam.

MEŽĀZIS Šodien tev ir nepieciešamas sportiskas aktivitātes. Tas tev palīdzēs sakārtot visu to, kas notiek šobrīd tevī iekšā.

ŪDENSVĪRS Ja pamaina kaut ko savā frizūrā, tas var izmainīt to, kā jūties. Ir laiks domāt par kaut kādām pārmaiņām, kas nāks par labu

ZIVIS Nevajag domāt par to, kas notiktu, ja notiktu- dzīvo vairāk realitātē, nevis mākoņos. Neturi ļaunu prātu uz seniem notikumiem un cilvēkiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment