28. aprīļa dienas horoskops – saņemies!

 

AUNS

Tev šodien tiks uzkrauti daudzi pienākumi, kuriem labprātāk atmestu ar roku, tomēr ir jāsaņemas, negribi izskatīties taču slikti citu acīs.

VĒRSIS

Varēsi ar jaunu enerģijas devu doties pretī nezināmajam. Būs jāpieņem izaicinājumi, citas izvēles nemaz nebūs, bet tas ir tikai uz labu.

DVĪŅI

Šodien tev nevajag daudz domāt – ir atslodzes diena, kurā ir jāatpūtina prāts un jārīkojas, balstoties uz to, ko prasa sirds.

VĒZIS

Gribēsies visu sarežģīt, bet labi, ka pats to jutīsi, varēsi labot kļūdas. Nāksies stāties pretī vienām no savām lielākajām bailēm.

LAUVA

Šodien mainīsies tas, kā raugies uz radušos situāciju. Varēsi izsvērt visus plusus un mīnusus, saprotot, ka viss nemaz nav tik ļauni, kā esi iztēlojies.

JAUNAVA

Praktiski viss, ko šodien darīsi, sanāks labi. Zināsi, kā rīkoties ir pareizi, tomēr gribēsi darīt pavisam citādāk – izlem, vai tas tiešām ir to vērts.

Lasi vēl: 9 gadus vecs zēns ekskursijas laikā piegāja pie lāča būra un tagad to rūgti nožēlo!

SVARI

Nāksies daudz domāt par to, kur tevi ir novedis ceļš, pa kuru ej. Neizlēmība šoreiz būs nevietā, nespēsi pieņemt lēmumus, kas būs ļoti svarīgi.

SKORPIONS

Nāksies atvainoties par savām izdarībām, ja vēlies saglabāt normālas attiecības. Šodien visam pa priekšu iet draudzība – uz to arī ir jākoncentrējas.

STRĒLNIEKS

Nevajag citus vainot pie tā, ko pats esi sastrādājis. Šodien pavērsies laba iespēja, kas nozīmētu milzīgas pārmaiņas, tādēļ nāksies ļoti daudz domāt.

MEŽĀZIS

Nespried par cilvēkiem pēc pirmā iespaida, esi mazliet pielaidīgāks, emocionālāks un centies tik asi neizturēties pret tiem, kuri ir viegli ievainojumi.

ŪDENSVĪRS

Šodien nekā daudz darīt nevajadzēs. Galvenais ir saglabāt veselo saprātu un rīkoties tā, kā netiks sāpināti citi. Apdomība ir galvenajā lomā.

ZIVIS

Nedabūsi to, ko biji gaidījis. Ja turi aizvainojumu, runā par to. Nav jāstāv malā, slēpjot to, kā tu jūties. Tas nenāks par labu nevienā dzīves situācijā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment