29. aprīļa dienas horoskops – centies ieturēt distanci!

1

AUNS Sadzirdēsi labu padomu, ja ieklausīsies citos. Padomā labi, pirms veido biznesu kopā ar ģimeni vai draugiem. Nesaprašanās ar kādu paziņu.

2

VĒRSIS Palīdzi šodien tiem, kuriem ir paveicies mazāk nekā tev. Neinvestē lietās, kas nav paredzētas ilgtermiņam. Padomā par kādu atpūtu kopā ar ģimeni.

3

DVĪŅI Tava reputācija šodien tiks uzlabota. Izmaiņas tavā ikdienā var palīdzēt ģimenes locekļiem. Šodien lūkojies ārpus savas komforta zonas.

4

VĒZIS Uzklausi, bet centies nebūt apmānāms. Centies turēties līdzi citiem, nevajag šobrīd atpalikt. Ļoti liela iespēja sastapt jaunu mīļoto.

5

LAUVA Nepārliecinātība šodien var mainīt daudz. Tev jāapzinās savi spēki un jāseko tiem, nevis jāklausās citu viedoklī par tavu dzīvi.

6

JAUNAVA Neizskaidrojamas sāpes ir jāpārbauda pie ārsta. Šodien neizturies vieglprātīgi, centies katrai darbībai saskatīt svarīgu mērķi.

7

SVARI Šodien centies visu laiku būt uz strīpas – neaizmirsti parūpēties par mīļajiem cilvēkiem. Šodien garastāvokli ļoti uzlabos dejošana.

8

SKORPIONS Ja tev ir kādas jaunas idejas, tad liec tās lietā, neslēp. Izdarīsi ko tādu, ko nebūsi vēlējies darīt, tomēr viss kaut kā dabiski tā sanāks.

9

STRĒLNIEKS Visi gribēs redzēt, kā tev būs izdevušies tavi plāni. Pārliecinies par to, ka tev ir, ar ko pārsteigt citus cilvēkus.

10

MEŽĀZIS Tevi šodien būs ļoti viegli aizvainot. Bet tā vietā, lai klausītos citos, dari tos darbus, kuri jau pārāk ilgi ir atlikti un ko vajag padarīt momentā.

11

ŪDENSVĪRS Pa kluso šodien neko nevajadzētu uzsākt. Ja gribi mānīties, tad tas galīgi nav ieteicams – šodien tevi pieķert būs vieglāk kā citas dienas.

12

ZIVIS Pazīstami cilvēki tevi vēro – nedari neko tādu, ko vēlāk nāksies nožēlot. Tev jābūt atbildīgam par soļiem, kurus pats esi spēris.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment