3. aprīļa dienas horoskops – daudz labu pavērsienu!

1 

AUNS Būs svarīgi uzturēt stabilitāti, citādi noiesi no sliedēm. Būsi pārāk ieslīdzis sevī, tāpēc mēģini domāt līdzi tam, ko dari.

2

VĒRSIS Taupi šodien naudu- lieki izdevumi visu sarežģīs. Beidz domāt tikai par sevi un centies pieņemt citu cilvēku viedokļus.

3

DVĪŅI Lai arī cik daudz cilvēku būtu blakus, jutīsies viens. Izplāno otrās dienas puses aktivitātes. Sasniegsi kaut ko nebiju sevī!

4

VĒZIS Nežēlo sevi un izdari tik daudz, cik vien vari. Novērtē lietu materiālo pusi un tērē naudu uzmanīgi. Uzzināsi svarīgu noslēpumu.

5

LAUVA Diena sāksies ar diezgan grūtu uzdevumu, tomēr pārējā diena būs mierīga. Nāksies atteikties no daudz kā viena mērķa labā.

6

JAUNAVA Diena šodien sagādās daudz pārsteigumu- un lielākā daļa no tiem būs labi. Uz rītdienu nesaceries pārāk daudz.

7

SVARI Pirmajā brīdī situācija liksies nelabojama, tomēr Tu nedrīksti padoties. Būs arī lietas, kuras nebūsi spējīgs ietekmēt.

8

SKORPIONS Viss šodien balstīsies uz Taviem pleciem. Nebūs palīgu – būs jātiek ar visu galā pašam. Neizdomā nereālu scenāriju.

9

STRĒLNIEKS Neticami, bet šodien paļausies uz noteikumiem. Tā būs laba pieeja, kā tikt galā ar atbildīgiem uzdevumiem- tikai visu mierīgi..

10

MEŽĀZIS Būsi perfekcionists ne tikai attiecībā uz sevi, bet arī pārējiem. Tā Tu vari kādu nokaitināt, tādēļ domā, ko dari un ko runā.

11

ŪDENSVĪRS Tev būs iespēja atgūt zaudētās iespējas. Tikai mēģini atkal to nepalaist garām. Vakaru šodien uztaisi romantisku.

12

ZIVIS Vairāk pievērsies saviem draugiem- viņi būs gatavi Tev palīdzēt. Neslēp savas vājās vietas, jo tā Tu sāpini tikai pats sevi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment