3. februāra dienas horoskops – būs pārpratumi!

1

AUNS Došanās mazā ceļojumā var radīt nesaskaņas starp tevi un ceļabiedru. Apkārtējie būs ietiepīgi un ne par ko negribēs piekāpties tev.

2

VĒRSIS Neuzsāc šodien neko jaunu. Pirksti niezēs kaut ko pamēģināt, bet labāk atsacīties no jaunā. Ļoti krasi situācijas pavērsieni.

3

DVĪŅI Labāk turies pa gabalu no romantiskiem piedzīvojumiem. Tiks atklāta tavā vājā puse – būs jāsamierinās ar nepatīkamām sajūtām.

4

VĒZIS Kad runa ir par finansiālajām lietām, ieteicams tam pieslēgt smadzenes. Ja ļoti sevi nepieskatīsi, sanāks lieli tēriņi.

5

LAUVA Neuztraucies par to, ja šodien nesasniegsi to, ko vēlies. Cilvēki pārpratīs tavas darbības, kas beigu beigās iedragās tavu reputāciju.

6

JAUNAVA Radošas aktivitātes – tieši laikā. Nepiesakies aizdomīgiem darījumiem, par kuriem neesi pilnīgi pārliecināts.

7

SVARI Noliec mērķi un vienkārši ej tam pretī. Bez plānošanas nekas neizdosies. Tā kā negribi stāvēt uz vietas, sāc rīkoties, neslinko!

8

SKORPIONS Noiešana no grafika var ietekmēt tavu veselības stāvokli. Būs interesanti atklājumi, par kuriem šobrīd citiem stāstīt nevarēsi.

9

STRĒLNIEKS Tavas emocijas vienkārši sprāgs ārā pa visām malām. Nespēsi sevi savaldīt, pašam būs ļoti par sevi jābrīnās.

10

MEŽĀZIS Tikai tavs veselais saprāts var tevi noturēt uz pareizā ceļa. Aizdomājies par saviem sapņiem, tiem ir liela nozīme.

11

ŪDENSVĪRS Veiksies jebkurā spēlē. Iespējams, pat veikt izdevīgu biznesa darījumu. Sper šodien lielus soļus uz priekšu.

12

ZIVIS Tev šodien būs jāapstrādā visa uzņemtā informācija – būs daudz jāklausās. Neaizmirsti pienākumus, pirms meties piedzīvojumos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment