3 iemesli, kāpēc vīriešiem ir vieglāk nomest svaru nekā sievietēm

Man standing barefoot on a bathroom scale keeping a record of his weight to ensure that his weight remains stable

1. Sievietes ir pārņemtas ar ēdienu

Ir pierādīts, ka sievietes par ēdienu domā vismaz reizi pusstundā, tādējādi uzlabojot savu apetīti pirms ēšanas, kā rezultātā viņas ēd biežāk un pārēdas biežāk nekā vīrieši. Turpretī vīrieši vismaz reizi pusstundā domā par seksu un/vai fiziskām aktivitātēm.

2. Sievietes izveido emocionālu saikni ar ēdienu

Sievietes gan priekos gan bēdās ir radušas ēst. Turklāt ēst savus mīļākos ēdienus, kas nereti ir trekni. Tajos brīžos sievietes uzskata, ka viņas to tajā brīdī ir pelnījušas. Zināmā mērā ar ēdienu tiek dalīts vai nu prieks vai lāpītas bēdas. Vīrieši šādu saikni biežāk veido ar stipro alkoholu, kas enerģētiskās vērtības ziņā ir stipri nabadzīgs.

Lasi vēl: Ja jums ir liekais svars un augsts holesterīna līmenis, pagatavojiet šo sulu!

3. Vīriešiem vidēji ir par 10% ātrāka vielmaiņa nekā sievietēm

Ir, protams, izņēmumi, taču šis ir tāds vidējais rezultāts. Šis veidojas uz tā rēķina, ka vīriešiem ir vairāk muskuļu šķiedru nekā sievietēm, kuras ir nepieciešams “pabarot”. Šis ir vienīgais patiesais fiziskais iemesls, kuram vari ticēt, kad tev sieviete stāsta, kāpēc viņai ir grūtāk zaudēt svaru nekā tev.

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Saki “JĀ” LottoLucker Jaungada piedāvājumam.
    Iegādājies savas pirmās loterijas biļetes šonedēļ un saņem papildus biļetes ieguldītās summas apmērā! Šis un katrs nākošais pirkums tevi tuvina pastāvīgā klienta 12% atlaidei. Līdz par 150 reižu mazāki tēriņi par biļetēm, bet vinnests 5000% biežāk.

Leave a Comment