3. janvāra dienas horoskops – padomā, pirms rīkojies!

1

AUNS Šodien labi izdosies nākotnes plānošana un pienākumu izpildīšana. Pēc iespējas maini savus darba apstākļus-kaut kas traucē!

2

VĒRSIS Centies tradicionāli pieiet visām lietām. Domā ar galvu un izmanto veselo saprātu, lai pats sevi nostādītu uz ķepām!

3

DVĪŅI Kaut kas no pagātnes šodien nobloķēs Tavu ceļu nākotnē. Nāksies krietni parakt, lai atkal kustētos uz priekšu. Neignorē problēmas!

4

VĒZIS Tavas intereses savienosies ar citu vajadzībām. Nonāksi sarežgītā situācijā, jo visi Tev uzticēsies. Sentimentalitāti šodien pie malas.

5

LAUVA No debesīm beidzot nolaidīsies atpakaļ uz zemes. Pietiks lidināties pa mākoņiem, jāsaņem sevi rokās un jāaizmirst pagātne!

6

JAUNAVA Panākumi mīlas frontē- noteikti nelaid tos gar ausīm. Tik daudz visa kā notiks vienlaicīgi, bet tas ir tikai uz labu!

7

SVARI Šodien nāksies ļoti dziļi analizēt un veidot stratēģijas. Tikai šādā veidā tu kaut ko panāksi. Mīlas dzīvī šobrīd noliec malā.

8

SKORPIONS Laba diena Skorpioniem- pozitīvā enerģija caurvīs visu dienu. Viegli būs izvēlēties pareizos cilvēkus un pieņemt izvēles.

9

STRĒLNIEKS Lielāka uzmanība jāpievērš finansiālajiem jautājumiem. Pērc tikai to, kas ir patiešām vajadzīgs. Ļauj vaļu jūtām!

10

MEŽĀZIS Koncentrējies uz to, kas Tev ir svarīgs. Gaidīsi pretimnākšanu no citiem, tomēr neko daudz nesagaidīsi- paļaujies uz sevi!

11

ŪDENSVĪRS Nāksies šodien upurēt savu laiku, brīvību, naudu vai veselību – tas tikai kāda cita dēļ. Bet tas būs patiešām nozīmīgs solis!

12

ZIVIS Ja sapņosi, būs grūti attapties. Labāk pievērsies reālām lietām un reālām situācijām. Šodien vari izraudāties, ja tas ir vajadzīgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment