3 pazīmes, ka viņa būs laba gultā

Ir sievietes, kuras ar maigu Monas Lizas smaidu metas tev virsū, kā satrakota kaķene, bet ir arī tādas sievietes, kuras apguļas gultā un gaida, kad tu satricināsi viņas pasauli un viņu pašu tajā skaitā.

Ir ļoti grūti noteikti iespējamo saderību, reāli to nepamēģinot, bet ir iespējams rast mazu nojausmu. Sievietes augstie papēži, īsie svārki, uz “seko man” gaita ir tikai tēls, kurš parāda nodomu, nevis sola, ka sekss būs tik pat izaicinošs, kā viņas ārējais tēls.

Viņa izvēlas, kur jūs ēdīsiet vakariņas

Izvairies no tādām dāmām, kuras atbild “Es nezinu. Ko tu vēlies ēst? Es ēdīšu to, ko tu ēdīsi”. Tādas sievietes bieži vien ir pasīvas gultā. Cilvēki, kuri spēj konkrēti atbildēt uz ikdienišķiem, nesvarīgiem jautājumiem spēj uzņemties atbildību par saviem lēmumiem un baudas sasniegšanu.

Pavēro, kā viņa ēd

Novēro viņu ēšanas laikā. Kā viņa tur un pielieto galda piederumus. Vai viņai patīk ēšanas process. Kā viņa apietas ar ēdienu. Vai viņa to grūsta un stumta vai maigi uzdur uz dakšas? Ja dāma ēd lēni, tad bieži vien tas liecina par to, ka viņai patīk ilgs un izjust sekss, kas ne vienmēr nozīmē maigu un lēnu seksu.

Jums ir līdzīgs runas veids

Pavēro un izanalizē, kā viņa runā. Kāds ir viņas runas stils, ātrums un veids. Runājot, cilvēks daudz vairāk izmanto un uztver tieši ķermeņa valodu, kura tev ir jāvēro, jo tā mēdz parādīt to kā sieviete kustēsies seksa laikā. Vai viņa būs atvērta, ekspresīva vai klusa un kautrīga. Ja viens no jums ir ātrs un skaļš runātājs un otrs ir kluss un mierīgs, tad visticamāk, ka seksuālās gaumes jums arī būs krasi atšķirīgas.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Signe</cite>

    Paņem savu Džekpotu! Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://bit.ly/2en6QyG

Leave a Comment