3 veidi, kā ar prāta spēku piesaistīt bagātību – zinātāji apgalvo, ka tas strādā

 

Tehnika #1: Katru rītu pasaki paldies.

Daudziem šis izklausīsies muļķīgi, bet pateicības izjušana pret to, kas tev pieder tagad, ir lielisks veids, kā piesaistīt vēl vairāk. Patiesai, neviltotai pateicībai piemīt neticams spēks.

Pildot šo vingrinājumu, tu sāksi vairāk koncentrēties uz lietām, ko agrāk aizmirsi pienācīgi novērtēt, kā arī sapratīsi to, ka tavā dzīvē patiesībā ir daudz vairāk lietu, par ko justies pateicīgam, nekā tev šķita.

Izmēģini šādu rituālu – uzreiz, kad no rīta pamosties, apsēdies uz gultas malas un vienkārši pasaki: “Paldies”. Nav svarīgi, par ko vai kuru tu šajā brīdī domā, bet šis viens vārds uzreiz noskaņos tavu prātu justies pateicīgam visu atlikušo dienu.

Tehnika #2: Vienmēr nēsā līdzi skaidru naudu.

Lai kur tu ietu, vienmēr nēsā līdzi skaidras naudas zīmes, kaut vai vienu banknoti – tik, cik vari atļauties netērēt. Vislabāk turi to kabatā, pēc iespējas tuvāk sev. Dienas garumā ik pa laikam atkārto afirmāciju “Man vienmēr ir nauda”, it īpaši brīžos, kad pieķer sevi raizējamies par finansēm. Iedomājoties par banknoti savā kabatā, tev būs daudz vieglāk noticēt šai frāzei, jo tā taču ir taisnība: tev vienmēr līdzi ir nauda! Apzinoties to, tu noskaņosi savu prātu piesaistīt vēl vairāk.

Tehnika #3: Prātā ieguldi naudu lietās, kas tev sagādā prieku.

Tā vietā, lai pārdzīvotu par lieliskajām lietām, ko nevari nopirkt, iztēlojies ka tērē savā kabatā esošo naudu kaut kam, ko patiesi vēlies. Dienas laikā prātā izspēlē vairākus scenārijus, kur tu varētu ieguldīt savu banknoti tā, lai tā sagādātu pēc iespējas vairāk prieka. Iztēlojies, kā tu maksā par šiem labumiem un kā izbaudi tos. Neskumsti un necenties pārāk ļoti, vienkārši spēlējies ar iztēli. To sauc par radošās vizualizācijas metodi.  Caur iztēli tavs prāts atvērsies, lai piesaistītu iespējas, kā šīs lietas patiešām iegūt.

Avots: powerofthegenius.com

Avots:

1logo2

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment