3 zinātniski izmeklējumi par seksu un tavu veselību

1. Pārbaudi sevi

Nekaunīgas domas par sievieti nenoved pie likumsakarīga efekta? Tev ir problēmas ar erakciju masturbācijas laikā? Tu ieraugi kailu sievieti, un ar tevi nekas nenotiek? Tas nozīmē, ka ar taviem asinsvadiem nav kaut kas kārtībā. Pierādīts, ka tiem kuriem ir problēmas masturbācijas laikā ar erakciju, tie saskaras ar sirds slimībām trīs reizes biežāk.

2. Saģērbies kā vajag

Tie vīrieši, kas regulāri valkā apspīlētu apakšveļu – bokšer-šortus no sintētikas, tie vīrieši izstrādā mazāk veselus spermatozoīdus. Šī apakšveļa no sintētikas, ļoti grūti uzsūc sviedrus, kas veido tavās apakšbiksēs baktērijas, līdz ar to tavai spermai rodas problēmas. 100% kokvilnas apakšveļa ir vislabākā.

3.  Atceries par pašu mitrāko

Ja sieviete jau sasniedza orgasmu pieskārienu laikā, bet tu tikai esi sācis ķerties klāt pie lietas, tāpēc izmanto lubrikantu. Kad sieviete ir sasniegusi orgasmu, tad viņa pēc orgasma paliek jūtīgāka, vairāk jūt sāpes. Tāpēc izmanto papildus smērvielas – piemēram, lubrikantus. Bet ja viņa palūdz, lai pagaidi – tu pagaidi. Sievietei vajag tikai 5-10 minūtes, lai atkal varētu sākt visu no jauna.

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment