3 zodiaka zīmes, kurām rudenī negaidīti var sākties jauna un skaista dzīve

Rudens jau vairs nav tālu, jau drīzumā sākies septembris – pirmais rudens mēnesis. Tas daudziem no mums var atnest ilgi gaidītās pozitīvās pārmaiņas.  

Kādam varbūt arī nebūs viegli, bet kāds iegūs patiesu un īstu laimi, kā arī pārliecību par seviem spēkiem / nākotni.
Jāuzsver, ka būtībā katrs pats būvē savu dzīvi un vada savu likteņa ceļu, tomēr Visums var palīdzēt mums un sūta dažādas zīmes. Tiesa, mēs tās gan ne vienmēr redzam un sajūtam.

Lasi arī: 15 gadus vecā Tatjana iemīlēja beduīnu un aizbrauca uz Sinaju. Kāds izveidojās viņas liktenis 15 gadus vēlāk?

Astrologi atklājuši trīs horoskopa zīmes, kurām jau septembrī var negaidīti sākties jauna un laimīga dzīve , vai arī, kā minimums ieviesīsies daudz pozitīvas pārmaiņas. Tādējādi visas tavas neveiksmes un skumjas var palikt aiz muguras un parādīsies iespēja sākt daudz ko no jauna.

 

Mežāzis

Mežāža zīmē dzimušie varēs nopietni pastrādāt ar sevi un savu dzīvi, bet par to pretī saņems pozitīvas pārmaiņas un jaunas iespējas. Tas, savukārt,  labvēlīgi ietekmēs daudzas mežāža darbības jomas.

Ja tiešām labi  centīsieties, liktenis var jums atsūtīt fantastiskas dāvanas un iespējas kļūt patiesi laimīgiem.

Tieši septmebrī jums krietni uzlabosies jau tā labā intuīcija, un jūs piemirsīsiet par tiem cilvēkiem, kuri jums darījuši emocionālas sāpes. Liela ir iespēja, ka spēsiet vienkārši tos cilvēkus izsvītrot no savas dzīves.

Momentā kā jūs no viņiem atbrīvosiet savu prātu, jums tūlīt būs vēlme doties uz priekšu, radīsies brīvības un pat laimes/prieka sajūta. Tieši rudens sniegs jums iespēju sākt visu no jauna un atbrīvoties no daudzām nelaimēm un neveiksmēm.

Būs ļoti svarīgi tajā brīdī neskatīties apkārt, bet doties tikai uz priekšu pretī saviem sapņiem / mērķiem. Tici, ka viss  mainīties uz labo pusi. Tev gan būs jāiemācas  sevi mīlēt vairāk un tad neviens nespēs tevi apturēt.

 

Zivis

Zivis šoruden pilnībā varēs mainīt dzīvi, neskatoties uz to, ka ilgu laiku šaubījās par sevi un saviem spēkiem. Vienkārši sakot – jūs nezinājāt, ko darīt tālāk un centāties izdzīvot, nevis dzīvot laimīgi.

Bet rudenī viss izkustēsies – dzīve tagad ies uz priekšu, un jūs to sapratīsiet, un tieši septembris tev var būt liktenīgais laiks, kas atrisinās daudzas problēmas.

Zivīm šajā laikā var uznākt īsts dzīves enerģijas un īsta spēka pieplūdums – būs vēlme radīt un iemiesot dzīvē visus iepriekš nerealizētos un galvā izdomātos planus.

Tāpēc neuztraucies! Viss būs labi – ieceres sāks īstenoties, dzīve ieplūdīs  jaunā un gludākā gultnē! Tavs moto – laime, harmonija un brīvība ir mani  sabiedrotie! Savukārt raizes  un slikta pašsajūta uz ILGIEM laikiem pametīs tavu sirdi.

 

Dvīņi

Arī Dvīņu dzīve un ikdiena mainīsies, turklāt tas notiks tiešām ļoti ātri un negaidīti.

Jūs tagad ilgi stāvējāt uz vietas un nespējāt īsti  pateikt, kā tieši jums pietrūkst, bet rudenī sāksiet lēni, un mērķtiecīgi iet uz savu galamērķi.

Jaunā dzīve var iezīmēties jau septembra sākumā, un viss rudens tāpēc noritēs uz pozitīva viļņa.

Kas interesanti – jūs sagaida jaunas un noderīgas iepazīšanās reizes, kurām pateicoties jūs varēsiet atrast darbu, kas patiešām piestāv jūsu dvēselei. Vai arī jums tiks piedāvāta ļoti izdevīga sadarbība! Jums daudz nedomājot, ir tam piekrītiet, jo tā ir lieliska iespēja kļūt  bagātākam un laimīgākam.

Lasi arī: Daudzos Latvijas mežos saradušies mantkārīgi un negausīgi vadaļi un izposta labākās sēņu vietas

Atceries, gan , ka daudz kas būs atkarīgs no taviem lēmumiem. Tiklīdz tu sāksi  strādāt jaunajā vietā, tā uzreiz nonāksi pie atdziņas, ka tiešām ir jūsu īstā vieta. Jūs vienīgā nožēla – ka nesākāt to darīt jau ātrāk.

Tas gan nebija viegli, jo jums ir bail no lielām pārmaiņām…

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment