30. janvāra dienas horoskops – saņemies!

AUNS

Tev ir jāsaprot, vai dzīvo sapņu pasaulē vai realitātē. Mazliet esi novirzījies no sava kursa – ieteicams atgriezties ierastajā vidē.

VĒRSIS

Uzmanīgi klausies citos cilvēkos, pamanīsi kādas sakarības, kas iepriekš nebija zināmas. Atklāsies noslēpums, kas pamainīs ikdienu.

DVĪŅI

Nevajag paļauties tikai uz sevi – šodien vajadzētu sastrādāties komandā. Pacelsies gaismā kāds strīds – būs jādomā, kā to risināt.

VĒZIS

Mierīga diena bez nekādiem pārpratumiem. Plāno šo dienu, jo plāniem ir lemts piepildīties. Domā par veselību – gan garīgo, gan fizisko.

LAUVA

Tev būs jāizlemj, kam uzticēties. Būs mazliet par daudz uztraukumu, tādēļ jāmēģina vienkārši dziļi ievilkt elpu un darīt to, kas jādara.

JAUNAVA

Jauni pavērsieni, kas novedīs pie atklāsmēm. Šodien nāksies citiem sniegt dzīves mācības. Lietām vienkārši ir lemts notikt uz labu.

SVARI

Izrādi iniciatīvu, citādi no malas viss sāks izskatīties pavisam slikti. Šī ir atelpas diena, kad sev varēsi uzsist pa plecu par paveikto.

Lasi vēl: Viedi vārdi par mīlestību un vilšanos – der ieklausīties!

SKORPIONS

Atcerēsies labus brīžus, gribēsies kavēties atmiņās. Neaizdomājies par tālu – pagātnei ir jāpaliek pagātnē. Pārpratumā nebūs tavas vainas – atceries to!

STRĒLNIEKS

Nāksies uzstāt, lai panāktu savu. Būs jāuzņemas liela atbildība, kas liksies dažos brīžos par smagu, tomēr tu labi zini, ka tas ir tavos spēkos.

MEŽĀZIS

Liksies, ka šodien jāiet pa visiem iespējamiem dzīves līkločiem. Jā, būs sarežģīta diena, gluži kā mīkla, bet tev to patiks “risināt”.

ŪDENSVĪRS

Nevajag apšaubīt cilvēkus, viņi paši parādīs, vai ir uzticami. Pārāk daudz uztrauksies par citiem – tas nav tev raksturīgi. Un to nevajag darīt.

ZIVIS

Nebūs tava vaina, ka viss neizdevās, kā plānots. Nāksies mazliet pamainīt savu ceļu, pamīt citu taciņu, bet tas taču nav nekas sarežģīts, ne?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment