4 labākas idejas neaizmirstamam vasaras randiņam

1. Dodies pusstundas garā pastaigā

Pastaiga ar kājām līdz kādai vietai atdzīvinās jebkuru situāciju. It īpaši sievietēm rodas tuvības sajūta ar to, kas blakus. 

Esi foršāks par visiem: Ideāla pastaiga – ne pārāk gara un, kas nav ilgāka par pusstundu un ar apetelīgu pikniku beigās. Pleds, vīna pudele, uzkodas, kuras var ēst bez papildus rīkiem – nekas daudz netiek prasīts, un tu jau esi pacēlies meitenes acīs pāri visiem. 

2. Klinšu kāpšana? Kāpēc gan ne

Šajās alpīnistu sienās, sajūtas būs tādas it kā tu kāptu pa īstām klintīm, lielisks veids kā iegūt adrenalīnu. Esiet pievarējuši vairākas virsotnes? Tagad dodieties kaut ko ieēst – un apspriest nākamo tikšanos.

Esi foršāks par visiem: Jau iepriekš sazinies un piesaki rindu šai kāpšanai, lai atbraucot nenāktu tu muļķīgā situācijā. Sievietēm patīk, kad vīrieši visu plāno, nevis paskaidro ar stulbu smaidiņu: “Ai, es kaut kā nepadomāju.”

3. Kopīgs rīts – labs rīts

Esiet sarunājuši no rīt agro doties uz kādu tirgu? Kopīgi pavadītam rītam piemīt īpašas spējas: cilvēkiem rodas sajūta it kā iepriekšējo nakti arī būtu pavadījuši kopā, un tagad, lūk, devušies pastaigā.

Esi foršāks par visiem: Tempu pa tirgotavas ejām, lai viņa pati nosaka. Bet pa to laiku tu vari nopirkt kādu suvenīriņu, un uzdāvināt viņai.

4. Ātrie ēdieni nav nemaz tik slikti, kā tev šķiet

Aizgājāt uz kino? Bijāt muzejā izstādē? Bijāt pilsētas parkā pastaigāties? Bet vai paēdāt?

Esi foršāks par visiem: Tu domā, ka ēst uz ielas ir muļķīgi? Bet šo nevajag mēģināt pirmajā randiņā, bet nākamajos. Jā un tas fakts, ka tu tu rokās viņas burgeru, jau ir kaut kas intīms. 

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment