4. maija dienas horoskops – centies, cik spēj!

1

AUNS Par daudz un par ātru šodien neko nevajag darīt. Arī pārtērēties uz pārāk dārgām precēm šodien nav vēlams. Visam ir jābūt ar mēru un apdomību.

2

VĒRSIS Neesi pārāk kritisks un nemētājies ar viedokli par visu, kas tev nepatīk, tas tev var nest nevēlamu rezultātu. Nejaucies citu darīšanās, neizpaud noslēpumus.

3

DVĪŅI Tevi būs ļoti viegli aizvainot, jo visu ņemsi pies sirds. Kāda draudzība var ciest, ja tai pa vidu iejauksies nauda. Mēģini šodien būt radošs.

4

VĒZIS Neatturi sevi no dažādiem piedzīvojumiem tikai tāpēc, ka nezini, ko par tevi padomās citi. Šobrīd tev jādomā par sevi tikai pašam – citos neklausies.

5

LAUVA Šodien darījumu slēgšana būs ļoti neproduktīva, tādēļ no tā centies izvairīties. Pirms sper soli nākotnes virzienā, pārliecinies, vai tevi netin ap pirkstu.

6

JAUNAVA Draugi šodien palīdzēs izvēlēties, uz kuru pusi kustēties un kurā vietā labāk apstāties. Nevajag citiem uzlikt vairāk pienākumu, nekā varētu panest tu pats.

7

SVARI Laiks jāpavada ar draugiem. Ieklausies tajā, ko tev viņi cenšas pateikt – iespējams, ka šoreiz tu neesi rīkojies pareizi – nevajag visu laiku meklēt drāmu!

8

SKORPIONS Ja mīļotajiem pievērsīsi pārāk maz uzmanības, tad saņemsi pēc nopelniem. Šodien nedrīksti būt egoists, par citiem būs jādomā diezgan daudz.

9

STRĒLNIEKS Šodien pavadi laiku ar tiem, kuriem ir lielāka pieredze lietās, kas tevi interesē. Neaizmirsti, ka šobrīd esi dzirdējis tikai vienu stāsta daļu!

10

MEŽĀZIS Darba lietās šodien sasniegsi necerēti daudz. Viss ātri ies uz priekšu, negribēsies pat apstāties. Bet izklaides gan būs jāatliek uz vēlāku laiku.

11

ŪDENSVĪRS Tev ir iespēja nodibināt pozitīvus kontaktus – tikai centies radīt labu pirmo iespaidu, pārāk liela pļāpāšana un pašpārliecinātība nāks par sliktu.

12

ZIVIS Atbildes šodien nāks tikai no iekšpuses. Centies nepavadīt laiku kopā ar tiem, ar kuriem kopā strādā, citādāk izraisīsi nevajadzīgas problēmas – tas tev nav vajadzīgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment