5-gadīga meitene gribēja kļūt par feju, un tas viņu gandrīz nogalināja – sargā savus bērnus!

5 gadus vecā Sofija Ežova no Krievijas guva smagus apdegumus pēc tam, kad nakts laikā ielavījās virtuvē un ieslēdza gāzes degļus. Lai gan spēles noteikumos tiek teikts, ka “gāze ir jāieelpo”, nevis jāaizdedzina gāzes degļi, abas darbības var izrādīties nāvējošas.

Kādā meklēšanas pārlūkā bērni ļoti bieži ir meklējuši frāzi “kā kļūt par feju” – viens no meklēšanas rezultātiem piedāvā šīs nāvējošās instrukcijas, kā pievilinātāju izmantojot Winx Club animācijas varoņus.

Lasi vēl: Šīs meitenītes mamma nezināja, cik bīstama bija spēļmantiņa…

Spēles instrukcijas ir šādas:

Pusnaktī, kad visi ir aizmiguši, piecelies no gultas un apstaigā apkārt istabai trīs reizes. Pēc tam pasaki maģiskos vārdus: “Alfija karaļvalsts, mīļās, mazās fejas, dodiet man spēku, es jums lūdzu”. Tad dodies uz virtuvi tā, lai tevi neviens nepamana, citādāk maģiskie vārdi zudīs. Ieslēdz visus četrus gāzes degļus, bet neaizdedzini tos. Tu taču nevēlies gūt apdegumus, vai ne?

Tad dodies gulēt. Maģiskā gāze atnāks pie tevis – tu to nakts laikā būsi ieelpojusi. No rīta pamostoties saki: “Paldies, Alfij, es esmu kļuvusi par feju”, un tu patiešām būsi kļuvusi par īstu uguns feju.”

Sofijas gūtie apdegumi ir šausmīgi, tomēr kāda cita mamma no Krievijas ir ziņojusi, ka šī “spēle” ir gandrīz nogalinājusi visu viņas ģimeni.

Visiem vecākiem vajadzētu vairāk sekot līdzi tam, ko viņu bērni lasa internetā, kā arī vairāk runāt ar viņiem par drošību. No tā var būt atkarīga dzīvība.

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment