5 jautājumi, kas izglābs jūsu attiecības – lai kāda arī tajās būtu problēma

1. Vai es kaut kā varu padarīt mūsu attiecības jaukākas?

Šis jautājums var palīdzēt aizķert īstās stīgas partnera domās un mudināt viņu tev pastāstīt par savām vēlmēm. Iespējams, tas būs tāds mīļš lūgums kā buča no rīta, kas nodrošinās labu garastāvokli uz visu dienu. Vai arī, piemēram, lūgums piepalīdzēt ar mājsaimniecības darbiem. Iemācieties ieklausīties partnera vēlmēs, un jūs redzēsiet, ka attiecības kļūst spēcīgākas pēc katra uzklausīta lūguma.

2. Vai es netīšām neesmu izdarījis kaut ko tādu, kas tev ir nepatīkams?

Vairums cilvēku labprātāk piever acis uz negatīviem sīkumiem, lai nesaasinātu jau tā sarežģītu situāciju. Taču šie sīkumi uzkrājas, un noteiktā brīdī var sākties īsts negatīvu emociju uzliesmojums.

Labākais veids, kā izvairīties no šādas situācijas – pārrunāt visas aizsākušās problēmas, pirms nav par vēlu. Iespējams, ka jums būs grūti būt pilnīgi godīgiem vienam pret otru, taču tas ir vajadzīgs: ieklausieties viens otrā uzmanīgi un lūdziet piedošanu, ja jūtaties vainīgi par kaut ko.

3. Vai tevi viss apmierina mūsu seksuālajā dzīvē?

Šis ir ļoti svarīgs jautājums. Daudz pāru sarunās kautrējas no šīs tēmas un nezina, kā to iesākt, bet velti: ja pastāv kādas problēmas vai jautājumi, agrāk vai vēlāk tie uzpeldēs un negatīvi ietekmēs attiecības.

Iespējams, ka ir vērts tomēr saņemties un pievērsties šai delikātajai tēmai un painteresēties, ko partneris vēlētos jūsu mīlas dzīvē izmainīt, kā arī piedāvāt savus variantus. Ticiet, šādas sarunas pacels jūsu attiecības pilnīgi jaunā līmenī.

Lasi vēl: Zelta vārdi: lūk, kāpēc laimīgi pāri nepublicē savas attiecības sociālajos tīklos

4. Kā es varu tev palīdzēt? 

Visās spēcīgās attiecībās pieņemts uzvaras svinēt kopā – kā arī kopā pārdzīvot sakāvi. Nebaidies jautāt, kas dara nemierīgu tavu tuvāko cilvēku, kā arī nevilcinies ar viņu dalīties tajā, kas nomāc tevi pašu. Iespējams, ka divatā jūs spēsiet vieglāk rast izeju no situācijas, bet katrā ziņā vismaz varēsiet viens otram dāvāt atbalstu un palīdzību. Jautā gan partnerim, gan pašam sev: “Kā es varu būt noderīgs šajā lietā?” un jūsu attiecības kļūs tikai dziļākas.

5. Kā tu domā, vai mēs esam pietiekami tuvi?

Mūsu individuālās vajadzības var mainīties dienu no dienas. Iespējams, ka darbā bijusi grūta nedēļa, un jūsu otrajai pusītei vairāk nekā jebkad nepieciešamas rūpes un uzmanība. Vai arī tieši pretēji – karjera strauji kāpj lielos augstumos un paņem vairāk laika, tādēļ partnerim nepieciešams uz to koncentrēties un mazliet vairāk ierauties sevī.

Kad jūs iemācīsieties emocionāli atbalstīt viens otru un godīgi stāstīt par savām problēmām, jūsu attiecības kļūs dziļākas un uzticamākas.

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    Zināt zina, bet…
    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Sistēma, kura dod iespēju pelnīt ar loto. Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam, kad paņemtu savu Džekpotu? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! http://lotoguru.eu

Leave a Comment