5 neparastākās slimības pasaulē, par kurām noteikti nebūsi dzirdējis!

Sieviete, kura piedzīvo 200 orgasmus dienā

a245_org

Angliete Sāra Karmena sasniedz 200 orgasmus dienā! Viņa gūst labas vibrācijas no gandrīz jebkā. Viņa sirgst ar pastāvīga seksuāla uzbudinājuma sindromu, kas palielina asins pieplūdumu dzimumorgāniem. „Dažreiz man ir tik daudz seksa, lai sevi nomierinātu, ka man kļūst garlaicīgi. Un, šķiet, vīrieši, ar kuriem es guļu, tik ļoti necenšas, jo es tik viegli sasniedzu orgasmu.”

Sāra uzskata, ka ieguvusi šo slimību, lietojot tabletes. „Dažu nedēļu laikā es sāku uzbudināties arvien vairāk un vairāk, un sasniegt orgasmu kļuva arvien vieglāk. Tas sākās gultā ar seksu vairāku stundu garumā, un mans puisis bija izbrīnīts, cik reizes es sasniedzu orgasmu.”

Zēns, kurš nespēj gulēt

a245_sleep

Retts Lambs bieži vien ir kaprīzs tāpat kā jebkurš cits 3 gadus vecs ķipars, bet ir viena lieta, kas padara viņu pilnīgi atšķirīgu: viņam ir reta slimība – puika nespēj gulēt.

Retts ir nomodā gandrīz 24 stundas diennaktī, un viņa stāvoklis mulsināja vecākus un ārstus gadiem ilgi. Viņi uz maiņām vēroja zēna bezmiega noskaņojumu, lai noteiktu, kas vainas.

Pēc neskaitāmām viedokļu apmaiņām tika noskaidrots, ka zēns slimo ar čiari anomāliju. „Smadzenes burtiski tiek iespiestas mugurkaulā. Tādējādi tiek sažņaugts smadzeņu stumbrs, kurš ir atbildīgs par visām svarīgākajām funkcijām,” ārsts Savards paskaidro.

Meitene, kurai ir alerģija pret ūdeni

a245_water

Tīne Ešlija Morrisa nevar peldēt, karsēties vannā vai izbaudīt dušu pēc stresa pilnas darbadienas – viņai ir alerģija pret ūdeni. Pat svīšana 19 gadīgajai meitenei rada sāpīgus izsitumus.

Ešlija no Melburnas Austrālijā ir alerģiska pret jebkādas temperatūras ūdeni. Šī ir slimība, ar kuru viņa sadzīvo no 14 gadu vecuma. Šī slimība ir tik reta, ka dokumentētu gadījumu skaits pasaulē ir uz divu roku pirkstiem saskaitāms.

Lasi vēl: Dīvainākās slimības pasaulē. #2 šķita, ka iespējams ir tikai filmās!

Mūziķis, kurš nevar beigt žagoties

a245_hiccup

Kriss Sands no Linkolnas var žagoties līdz pat 1 reizei katras divas sekundes, dažreiz pat guļot. Viņš ir izmēģinājis dažādās ārstniecības metodes, ieskaitot hipnozi un jogu, bet nekas nav palīdzējis. Puisis domā, ka problēma radās no skābes refluksa bojāta vārsta vēderā. „Ja skābes līmenis būs pārāk augsts, tiks veikta atslēgas cauruma operācija, kuras laikā daļa vēdera tiks aptīta ap vārstu, to savelkot,” teica puisis.

Sieviete, kurai ir alerģija pret modernajām tehnoloģijām

a245_tech

Lielākajai daļai cilvēku runāt pa mobilo telefonu, gatavot vakariņas mikroviļņu krāsnī vai braukt ar auto ir vienkārši daļa no ikdienas 21. gadsimtā. Bet paveikt kādu no šiem uzdevumiem Debijai Birdai ir neiespējami – viņa cieš no alerģijas pret mobilajiem telefoniem un mikroviļņu krāsnīm.

39 gadus vecajai sievietei ir tik liela jutība pret magnētisko lauku, ko radījuši datori, mobilie telefoni, mikroviļņu krāsnis un pat daži auto, ka viņai uzmetas sāpīgi izsitumi, un acu plakstiņi sapampst pat 3 reizes lielāki, ja viņa tuvojas šīm lietām. Šīs slimības dēļ Birdas kundze, veselības SPA menedžere, savu māju ir pārveidojusi par elektromagnētiskā lauka brīvo zonu, lai saglabātu savu veselību.

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment