5 veidi, kā Tu nekavējoties vari izskatīties labāk

Atrodi labu uzvalku un nēsā to

Ir pagājuši tie laiki, kad vilkt uzvalku drīkstēja un bija nepieciešams vilkt tikai kāzās, bērēs un izlaidumos. Mūsdienās vīrietis, ģērbies uzvalkā, patiesi spēj izcelties starp citiem cilvēkiem, bet noteikti tikai labākajā nozīmē. Tas pavairo tavu pārliecību par sevi, kas var veicināt arī tavus panākumus dažādās dzīves jomās. Klasika, ar kuru nevar nošaut greizi, ir navy jeb tumši zilas krāsas, slim-fit uzvalks, kurš būs piemērots gan dažādiem darba pasākumiem, gan vakariņām ar izredzēto dāmu.

Nēsā tādas drēbes, kuras tev der

Ja tu pēdējā laikā esi mainījis ķermeņa formas. Vai tā būtu pieņemšanās vai krišanās svarā, vai jauna ķermeņa reljefa izveide- tev ir nepieciešams sekot līdzi savam apģērbam, vai tas nav kļuvis par ciešu vai par platu. Pārāk lielas drēbes vienmēr vari aiznest pie drēbnieka, ja tas ir izdevīgāk nekā nopirkt jaunu apģērba gabalu. Vienmēr parēķini iespējamās izmaksas un izvērtē, kura tālākā darbība būs ekonomiskāka.

Saskaņo savu jostu ar kurpēm un aksesuāriem

Šīs tev var šķist kā mazas un nenozīmīgas nianses, bet tieši šīs detaļas piesaista apkārtējo cilvēku uzmanību. Ne vienmēr ir jābūt precīzi vienādam tonim, bet ir jācenšas gūt pēc iespējas līdzīgāku. Ja tu nēsā mazliet formālu tērpu, tad saskaņo savas ādas kurpes ar tādas pašas ādas vai toņa jostu un, ideālā variantā, saskaņo to ar rokas pulksteņa ādas siksniņu.

Izvēlies košas zeķes

Daudz kas var tikt pateikts ar zolīdu zeķi, košā krāsā. Līdz ko tajā ir pārāk daudz strīpu, rūtiņu un apļu, tad tās izskatās pārāk pārpildītas un spilgtas, kas noved tās no modernām līdz ne visai labai gaumes izjūtai. Ja pats īsi nezini, kas būtu tā krāsa vai raksts, kurš tev varētu patikt, tad drošs variants ir ķiršu sarkanas zeķes. Vienkāršs, bet tīrs akcents, kurš piestāv gandrīz jebkādam ietērpam.

Investē kārtīgā nobrieduša vīrieša rokas pulkstenī

Ne visi mēs varam atļauties iegādāties Rolex pulksteņus, bet kādu nopietnāku rokas pulksteni par plastmasas pulksteni ar kalkulatoru, vajadzētu iegādāties. Izvēlies kaut ko klasisku un ne visai uzkrītošu, jo šāds pulkstenis tev kalpos ilgi un būs iespēja to nēsāt daudzās dzīves situācijās. Rokas pulkstenis savā ziņā ir kā simbols veiksmei vai tu to gribi atzīt, vai nē. Tāpēc, ja tu gribi izskatīties pēc veiksmīga vīrieša, tad iegādājies kādu elegantu un klasisku pulksteni. Pulksteņu izvēle ir pietiekami plaša gan ar ādas siksniņu, gan ar metāla- tev atliek tikai izvēlēties sev tīkamāko.

 

Avots: mensfitness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment