5 vīriešu atzīšanās par negadījumiem seksa laikā – nu kā tā var!

shutterstock_270431723-emergency-annette-shaff-slide8

Spēcīgās sajūtas

“Reiz es ar draudzeni mīlējāmies jātnieces pozā, kad vienā brīdī es izdzirdēju krakšķi un lielas sāpes. Es viņu uzreiz nogrūdu nost un, kamēr skrēju uz vannas istabu, neapdomājoties uzkliedzu viņai “Tu salauzi manu daiktu!”. Mocījos sāpēs, kamēr aizbraucām uz slimnīcu. Pa ceļam lasīju visu, kas bija atrodams Google pirmajā meklēšanas rezultātu lapā saistībā ar dzimumlocekļa lūzumiem – mēs abi bijām pārbijušies, ka nekad vairs nespēšu sasniegt erekcijas stāvokli. Paldies Dievam, ārsti neatliekamajā uzņemšanā mani pārliecināja, ka viss ir kārtībā un viens pat pateica, ka man esot laba sieviete! Lieki piebilst, ka abi slimnīcu pametām ar lielu apkaunojumu…”
-Maikls, 44

shutterstock_222783268-police-astrostar-slide10

Sliktie pilsoņi

“Es ar sievu bijām nolēmuši “uzšķilt dzirkstelīti” mūsu seksuālajā dzīvē, un vienu reizi, kad gājām pastaigā pa parku, mums likās, ka sekss uz parka soliņa būtu laba ideja. Sievai mugurā bija kleita, kas visas lietas padarīja šķietami ērtākas un nemanāmākas. Viņa iesēdās man klēpī un mēs turpat tā bez liekām skaņām, plikumiem un izteiktām kustībām “šķīlām dzirkstelīti”, līdz mūs uzrunāja policists. Tas brauciens uz policijas iecirkni bija garākais brauciens mūsu dzīvē!”
-Džeimss, 41

shutterstock_226799212-xxl-pockygallery-slide6

Vakariņas, uz kurām var paskatīties no citas puses

“Negribu lielīties, bet daba nav mani apdalījusi ar vīrišķās “mantības” izmēriem, un pirmajā reizē, kad mīlējāmies ar nu jau manu sievu, viņa sniedza man orālo seksu. Viņai pietika tikai ar vienu galvas mājienu, lai mēs atkal redzētu savas pirms brīža apēstās vakariņas. Viņa atvainojās, un es jutos neērti. Kādu laiku viņa man nesniedza orālo seksu, bet tagad jau viņai viss sanāk.”
-Bernards, 39

Lasi vēl: Cilvēki stāsta, ko bērnībā domāja par to, kas ir sekss. Bez smiekliem neiztikt!

shutterstock_310989119-tiedup-lightspring-slide5

Sasējušies

“Es ilgu laiku centos no draudzenes izdibināt viņas seksuālās fantāzijas, līdz beidzot viņa man pastāstīja, ka gribētu tikt sasieta. Es, gribot īstenot viņas fantāziju, aizbraucu pie viņas ciemos, atvedu dažādus gardumus un striķi. Es sasēju viņas rokas aiz muguras, mums bija ideāls sekss, bet kad pienāca brīdis atraisīt viņas rokas, es nevarēju atšķetināt mezglu. Mēs nespējām atrast šķēres viņas mājās, bet virtuves nazi striķa pārgriešanai viņa neatļāva man izmantot. Viņa vēlējās, lai es pasaucu viņas draudzeni kaimiņieni, lai viņa atnāk un pārgriež striķi ar savām šķērēm. Kaimiņienei, par laimi, ir laba humora izjūta – viņa, nesakot ne vārda, pārgrieza striķi un aizgāja.”
-Karls, 36

shutterstock_131108405-catchingz-george-rudy-slide2

Zzz…

“Mana meitene savulaik studēja medicīnu, un viņai sākās prakses laiks slimnīcā, kur viņai bija jāstrādā diennakts maiņas. Tāds grafiks bija ļoti nogurdinošs, taču viņa mēģināja uzturēt mūsu seksuālo dzīvi nomodā, turpretī es biju pretimnākošs un ik pa laikam gatavoju vakariņas un palīdzēju dažādos mājas darbos. Vienu vakaru viņa atnāca mājās, paēda un mēs nolēmām pamīlēties. Būdams iejūtīgs pret viņas garo darba dienu, piekritu mīlēties misionāru pozā, lai gan tā nav mana mīļākā poza. Arī es mēdzu aizvērt acis seksa laikā – un tajā reizē, kad atvēru acis, es redzēju, ka viņa ir aizmigusi! Es kļuvu dusmīgs un pamodināju viņu, bet viss uzbudinājums ar to bija cauri. Uztvērām šo atgadījumu ar humoru un esam jau vairākus gadus laimīgi precējušies.”
-Alens, 46

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    kārtīgam, foršam zaķim vajag kārtīgu kāpostu un pamatīgu burkānu.
    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Sistēma, kura dod iespēju pelnīt ar loto. Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam, kad paņemtu savu Džekpotu? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! http://lotoguru.eu

Leave a Comment