50 gadu ilgas laulības dzīve rada priekšrocības seksā

Ir atklāts jauns un pārsteidzošs fakts par laulības dzīvi, kas var kļūt par vienu iemeslu vairāk, kādēļ precēties. Vairāk seksa pēc 50 gadiem. Jauns pētījums ir atklājis to, ka ilglaicīgas laulības dzīvē, kura ilgst vismaz pusgadsimtu, dzirkstelīte atkal parādās starp abiem partneriem, apgāžot stereotipu par to, ka ar vecumu vēlme pēc seksa samazinās.

Jo tava laulība top stiprāka un noturīgāka, jo vairāk tava seksuālā dzīve uzlabojas. Tas ir saistīts ar kopīgu novecošanu un pieredzi, zināšanām, kuras nāk kopā ar to. Tāpēc partneri tik ļoti ir sadzīvojušies kopā un izprot viens otru, ka pēc laika atkal sāk parādīties vēl spēcīgāka seksuāla dzirksts.

Zinātnieki pētīja 1,600 pārus vecumā no 57-85 gadiem, noskaidrojot, cik bieži viņiem bija seksuālas aktivitātes. Apkopotie dati rādīja, ka kopējais seksuālo aktivitāšu skaits ikdienā samazinās ar katru nākamo dekādi laulības dzīvē, bet pēc kopā nodzīvotiem aptuveni 50 gadiem, atkal bija manām kāpums mīlēšanās biežuma skaitā. Šādos pētījumos vienmēr arī tiek ņemts vērā veselības stāvoklis un vispārējā partneru saskaņa.

Daudzi cilvēki var uzskatīt, ka ar laiku, cilvēks var ļoti pierast pie sava partnera, ka tas viss kļūst paredzami un garlaicīgi. Tomēr, tā ne gluži ir tiesa. Ar laiku mūsu visu ķermeņi mainās, parādās jaunas krokas, pamainās citas jutīgas zonas, kuras ir interesanti atklāt un pielietot. Vecāki pāri arī tā izrāda savu pateicību par tiem ilgajiem, kopā pavadītajiem gadiem, kuri visticamāk ne vienmēr ir bijuši kā pastaiga caur skaistu rožu dārzu.

Tika atklāts arī tas, ka cilvēki, kuri ir palikuši savā pirmajā un vienīgajā laulībā, par 20% biežāk nodarbojas ar seksu, nekā cilvēki, kuri ir precējušies vairākkārtīgi.

Avots: mensjournal.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment