6. janvāra dienas horoskops – paanalizē sevi!

1

AUNS Šodien tev nav, kur steigties. Veselais saprāts lēmumus pieņems tavā vietā. Šodien noteikti centies domāt un tikai pēc tam darīt.

2

VĒRSIS Ieklausies pats savā intuīcijā – iekšējā balss pateiks priekšā balansētākos lēmumus, ko pieņemt. Negaidīti pavērsieni tevi šodien netraucēs.

3

DVĪŅI Jau ierastais ikdienas ritms šodien mazliet tiks pamainīts – kļūs lēnāks. Pastāvi malā, ir laiks sākt paanalizēt savu rīcību.

4

VĒZIS Domā par praktiskām lietām – tu vienīgais vari visu izmainīt. Rūpējies par veselību, jo tagad tā noteikti var sākt klibot.

5

LAUVA Neko vairāk par ģimenes mīlestību tu šodien nevēlēsies. Mājās sēdēšanas diena. Atpūta. Miers. Nekāda stresa un nevajadzīgu uztraukumu.

6

JAUNAVA Ideāls laiks gan atpūtai, gan darbam. Visu nāksies sabāzt vienā dienā. Nebaidies no izaicinājumiem, jo tie tev ļoti palīdzēs.

7

SVARI Finansiālie jautājumi jau nāk sēsties pirmajā rindā. Neprasi no citiem pārāk daudz, ja zini, ka neesi to pašu spējīgs dot atpakaļ.

8

SKORPIONS Ļoti liela iespējamība pakļauties spontāniem lēmumiem. Nebaidies no tā – tas patiesībā ir viss, kas tev šodien ir vajadzīgs.

9

STRĒLNIEKS Gribēsi turēt līdzi citiem. Ļoti labi – parādīsies sacensības gars, jo būs kāds, kurš izrādīsies labāks par tevi. To nu tu netaisies pieļaut!

10

MEŽĀZIS Diena, kas jāpavada ārpus mājas, nevis iekštelpās. Gaidāmas patīkamas ziņas, kas palīdzēs ieraudzīt arī turpmākos nākotnes mērķus.

11

ŪDENSVĪRS Šodien ģimenes strīdi liks par sevi manīt. Mēģini vairāk piekāpties. Garastāvoklis būs 0, bet tikai tu vari to mazliet uzlabot.

12

ZIVIS Tev ir jāsaprot pašam savas kļūdas- esi aizmirsis, ka citi pie visa nav vainīgi. Paanalizē, ko nesen esi izdarījis, radīsies vērtīgas atbildes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment