7 lietas, ko neupurēt attiecību labā

1. Laimi

Partnerim tavā dzīvē būtu jāienes laimi un prieku, nevis skumjas. Ja partneris liek tev justies nelaimīgi, tad tu neesi veselīgās un vēlamās attiecībās. Protams, ne vienmēr tavs partneris spēs būt labā garastāvoklī, bet, ja viņš speciāli liek tev izjust nepatīkamas sajūtas, tev jāpārtrauc šādas attiecības.

2. Jautrību

Vai tev ir jautri, kad esat kopā? Nesaskaņas vai nelieli strīdi – tas ir normāli. Jūsu viedokļi ne vienmēr sakritīs. Tomēr kopumā attiecībām ir jābūt par jautrību un laimes sajūtu.

3. Brīvību

Veselīgās attiecības, tev būtu jāspēj izbaudīt dzīvi arī tad, kad neesi kopā ar savu partneri. Laimīgas un veselīgas attiecības ir par laimīgu laiku kopā un par laimīgu laiku atsevišķi.

4. Savu iekšējo mieru

Iekšējais miers ir viena no pamatnepieciešamībām. Ja tavs partneris nespēj valdīt pār savu iekšējo pasauli un bieži vien ir uztraukts, liekot arī tev tā justies, nepieciešams meklēt risinājumu. Protams, labākajā variantā jūs abi kopā meklējat risinājumu, kā iegūt iekšējo līdzsvaru, bet, ja tas nestrādā, attiecības nepieciešams izvērtēt. Varbūt kaut kas nomoka jūs abus? Varbūt nepieciešams izrunāt kādu sen izskanējušu strīdu, kas palicis neatrisināts?

5. Dzīves pieredzi

Dzīve ir aizraujoša. Tā dod tev nebeidzami daudz iespējas, kas var tevi padarīt gudrāku, laimīgāku un mierīgāku. Ja tavs partneris ir noraidošs pret jaunām iespējām un pieredzi, tava izaugsme arī tiek kavēta. Šāda nevēlēšanās kaut ko darīt var padarīt tevi nelaimīgu.

6. Citas attiecības

Attiecību sākumā, daudzi cilvēki ir medusmēneša periodā – kopā pavadītais laiks ir brīnišķīgs, vēlme būt kopā ir nepārvarama. Tomēr, ja jūs esat kopā jau ilgāku laika periodu, bet tu reti tiecies ar citiem cilvēki, jo tā vēlas tavs partneris, tas skaidri norāda uz partnera vēlmi valdīt pār tevi. Ir svarīgi, ka tu saglabā labas attiecības ar tev svarīgiem cilvēkiem.

7. Jūtas

Liela un svarīga attiecību daļa ir cieņa: abi cilvēki, kas iesaistīti attiecībās, respektē viens otra viedokli un jūtas. Ja jūti, ka partneris neciena tavu iekšējo, emocionālo pasauli, pajautā sev šos jautājumus: Vai arī es tā izturos pret savu partneri? Kādēļ gan viņš/viņā nerespektē manas emocijas? Kā es to varu mainīt?

Avots:

zvaigžņu tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment