Viņam bieži jautā: “Kāpēc Tu paliki kopā ar to briesmoni?”

burn

Lielākā daļa cilvēku, meklējot sev dzīves partneri, lūkojas pēc kāda skaistuļa vai daiļavas, ar kuru varētu dižoties citu cilvēku priekšā.

Skaitums ir zūdošs, bet cilvēka iekšējā pasaule ir tas, kam ir vērtība. Tā notiek, kad Tu mīli, ko vairāk par ķermeni. To ir sapratis šis vīrietis …

 

Tu staigā un meklē savu “ideālo” partneri, kurš ir bezgala skaists. Kas notiek, kad tu, šķietami, tādu atrodi? Tu staigātu apkārt ar augsti paceltu galvu, tu būtu iespējams mazliet iedomīgāks, jo tu būtu saņēmis no dzīves to, ko tu esi vēlējies, bet citiem tā nav paveicies.

Lasi arī: Cilvēki sastinga kapa klusumā. Ko tādu pie kases sanāk redzēt reti

Tomēr, kas notiktu, ja tavs “perfektais” partneris iekļūtu negadījumā, viņam rastos trauma, ne tikai trauma, bet plaši fiziski bojājumi? Tā notika ar šo pāri.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">.</cite>

    Slikts tulkojums.

  • <cite class="fn">G</cite>

    Parasti nāvèjoši ir 30% apdeguma,bet te 80? Tagad tik pkastisko operāciju un būs O.kVar parstādūt adu,kayt uz sejas.

    • <cite class="fn">Aivars Žindulis</cite>

      Wikipēdija: “She suffered burns to 65% of her body and had four fingers from her left hand and her right thumb amputated. She launched Supreme Court action against the organizers, and in May 2014, it was reported that it was resolved with an out-of-court settlement.” – tātad 65% apdegumu burvju kārtā pārtop par 80%, un no naudas viņa arī neatteicās. Droši vien ārstēšanu un dzīvošanu šo 4 gadu garumā viņai kompensēja maratona rīkotāji. Internetā atrodamās fotogrāfijas pamazām parāda jau citu, daudz pieņemamāku seju (Google attēlu meklētājs).
      Notikums bija tāds – skrēja un ieskrēja meža ugunsgrēkā. Austrālijā tādi gadās, un izplatās meža ugunsgrēki ātrāk, nekā cilvēki spēj paskriet. Pirms pāris gadiem tādi ugunsgrēki bija arī Krievijā, pat ar mašīnu knapi esot aizbēguši. A ko darīt, ja mašīnas nav?

  • <cite class="fn">Leviathan</cite>

    Tieši tā. Operāciju, lai savestu kārtībā kaut vai seju tak nebūtu grūti uztsisīt. Protams – tāda operācija maksā naudu, Bet neiespējams jau tas nav – ja nu vienīfi vinā pieder pie kādas sektas, kas ko tādu neatzīst. – bet tad tā jau ir viņas problēma.

  • <cite class="fn">Leo</cite>

    Visu cieņu džekam… Es tā nevarētu.

  • <cite class="fn">Samanta</cite>

    Tā ar apdegumiem ir cita sieviete…….

Leave a Comment