8. decembra horoskops – nebaidies no ikdienišķā!

AUNS

1

Ja darīsi visu ar lepnumu, garām nenošausi. Turi balansā to, kas tev ir jāizdara un to, ko tu vēlies izdarīt. Neizdari pārsteidzīgus secinājumus!

VĒRSIS

2

Parūpējies par savu veselību un slavu. Tevi kāds cenšas apvainot lietās, ko neesi darījis, tādēļ jāuzmanās no nelabvēļiem.

DVĪŅI

3

Emocionālajai saskarsmei var būt divi rezultāti. Neļauj kādam izmantot savu laipnību, citādi pašam vēlāk nāksies to nožēlot.

VĒZIS

4

Tam, ko tu dari, ir jāsaskan ar vajadzībām. Nepiekrīti lietām, par kurām neesi 100% pārliecināts. Kaut kas tev sāks uzmākt šaubas.

LAUVA

5

Šodien būs kontakts ar cilvēkiem, kuriem patīk tevi izaicināt. Tas tev liks justies kā mājās. Atceries pirmo grūtību priekšā nepadoties.

JAUNAVA

6

Būs grūti izšķirties, pa kuru ceļu iet un kam ticēt. Šodien būs kārtīgi jādomā, pirms jebkura lēmuma pieņemšanas.

SVARI

7

Būs daudz pienākumu, bet tajā pašā laikā nedrīksti aizmirst par pašsajūtu. Veselība var pieklibot, tādēļ veic profilaktiskus pasākumus.

Lasi vēl: Kāpēc nevajadzētu visu dienu pavadīt gultā, ja esi apslimis: tas problēmu var padarīt DAUDZ sliktāku!

SKORPIONS

8

Nedusmojies ar sīkumiem, lai arī kā gribētos. Ja tev būs tāda domāšana kā šobrīd, tad nevarēsi ieviest pozitīvās pārmaiņas, ko plāno.

STRĒLNIEKS

9

Šodien būs daudz jākontaktējas ar nepazīstamiem cilvēkiem. Mazliet cietīs tava emocionālā puse, bet tev ir visas iespējas to novērst.

MEŽĀZIS

10

Ļauj vaļu savai fantāzijai, un tā tevi aizvedīs uz neizzinātām vietām. Romantika šodien sitīs augstu vilni – ļaujies tai!

ŪDENSVĪRS

11

Noteikti parūpējies par to, ko esi apsolījis. Cilvēki uz tevi paļaujas, tādēļ nevajadzētu pievilt viņu cerības.

ZIVIS

12

Dari to, ko uzskati par pareizu, nedomājot par to, ko teiks un domās citi. Šobrīd tev ir jādomā tikai par savām emocijām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment